Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύρος: «Θηλυκή συμμορία» έκλεβε καλλυντικά και πορτοφόλια

Φρόντιζαν για τον καλλωπισμό τους, αλλά και για να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήμα, τέσσερις γυναίκες οι οποίες δεν βρέθηκαν για διακοπές στην Ερμουπόλη της Σύρου, αλλά για να κάνουν
κλοπές! Μάλιστα, πρόλαβαν να διαπράξουν τέσσερις σε μια ημέρα, πριν συλληφθούν.

Οι Ελληνίδες "μακρυχέρες" ηλικίας 23, 23, 47 και 49 χρόνων έγιναν αντιληπτές όταν επισκέφθηκαν με κάποιο πρόσχημα μια ηλικιωμένη στο σπίτι της σε χωριό του νησιού, την απασχόλησαν και προσπάθησαν να κλέψουν το πορτοφόλι της. Αμέσως, έσπευσαν να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητό τους, αλλά κατάφεραν να τις εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν από το παρ' ολίγον θύμα τους και τις συνέλαβαν. Στην κατοχή τους, βρήκαν ένα πορτοφόλι που είχαν κλέψει νωρίτερα από το σπίτι άλλων ηλικιωμένων στο ίδιο χωρίο, καθώς και τρία ναρκωτικά χάπια.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δράστιδες είχαν ξαφρίσει και διάφορα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης από δυο επιχειρήσεις του νησιού, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους δικαιούχους και τους αποδόθηκαν. Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ ερευνάται αν έχουν ξαφρίσει και άλλα μαγαζιά ή πολίτες.

Mάνος Τσαγκαράκης

πηγή: Πρώτο Θέμα

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια