Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αντίθετοι οι συνδικαλιστές με το αστυνομικό γραφείο στο κέντρο του Ηρακλείου

Κάθετα αντίθετη στη λειτουργία γραφείου Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στο ισόγειο του δημοτικού κτηρίου της πλατείας Δασκαλογιάννη, είναι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.

Ήδη με επιστολές που έχουν αποστείλει στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ, οι συνδικαλιστές ζητούν να μην προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα.
Όπως τονίζουν, δεν υπάρχει προηγούμενο και δεδομένης της λειτουργίας Αστυνομικού Μεγάρου, δεν υπάρχει λόγος να λειτουργήσει ένα γραφείο που αφενός δεν θα διασφαλίζει την ασφάλεια των ένστολων που θα υπηρετούν σε αυτό (καθώς, όπως λένε, θα είναι φιλοξενούμενοι στο κτήριο και δεν θα έχουν τη δυνατότητα αυτονομίας), αφετέρου υπηρεσίες ήδη αποδεκατισμένες σε επίπεδο προσωπικού θα κληθούν να διαθέσουν αστυνομικούς τους.
Με βάση τα όσα έχουν συζητηθεί, σε κάθε βάρδια, πρωινή και απογευματινή, θα είναι διαθέσιμοι δύο αστυνομικοί.
Συνδικαλιστές αναμένεται να τοποθετηθούν και δημόσια επί τους θέματος τις επόμενες ημέρες. Αυτό που τονίζουν είναι ότι ο Δήμος θα μπορούσε άνετα να μεριμνήσει, ώστε να υπάρξει αστική συγκοινωνιακή σύνδεση  με το Αστυνομικό Μέγαρο προς εξυπηρέτηση του κοινού που σήμερα δεν εξυπηρετείται από τις συγκοινωνίες όπως πρέπει.

patris.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια