Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Ρουβίκωνας πανηγυρίζει για τη μετάθεση Μπερτάνου και ήδη έχει επιλέξει τον αντικαταστάτη του

Δημοσιεύουμε ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο να γίνονται δυσμενείς μεταθέσεις ή προαγωγές
αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ με βάση την δράση της ομάδας. Έχει συμβεί στο παρελθόν, θα συμβεί και στο μέλλον. Μία τέτοια περίπτωση είναι μάλλον και αυτή εδώ. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός ήταν σκληρός αντίπαλος και μας δημιουργούσε μεγάλη πίεση και αρκετά προβλήματα. Αναμφισβήτητα, η μετακίνηση του, είναι μία θετική εξέλιξη στον “άγνωστο πόλεμο” που διεξάγεται με τις αρχές ασφαλείας που προσπαθούν διακαώς να μας σταματήσουν.
Περιμένω, με μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια, το πως θα λειτουργήσει η “διάδοχη κατάσταση”. Είθισται, σε αυτές τις περιπτώσεις, ο νεοφερμένος επιτελικός να ασκεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση έτσι ώστε να “κάνει την διαφορά” από τον προηγούμενο.
Οι εντολές της Κατεχάκη προφανώς είναι σαφείς, και το μεγάλο στοίχημα της ηγεσίας είναι να περιοριστεί η δράση της ομάδας. Δεν έχουν μείνει βέβαια πολλά παραπάνω πράγματα για να κάνει ο νεοφερμένος αξιωματικός, εκτός και αν βάλει drones να πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας. Λέτε να το ζήσουμε και αυτό?
Υ.Γ. : Προς τους “φίλους” δημοσιογράφους. Οι τοποθετήσεις στο προφίλ μου είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά εμένα.
Γιώργος Καλα'ι'τζίδης



Σημείωση bloko.gr: Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης όντως ο αξιωματικός, που πρόκειται να αντικαταστήσει τον Βασίλη Μπερτάνο στην Κρατική Ασφάλεια, προέρχεται από επιτελική θέση και υπηρετούσε στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Αρχηγείου.
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια