Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από αύριο σε λειτουργία ξανά οι κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα



Οι Παιδικές Κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Ανδρέα, είναι έτοιμες να λειτουργήσουν ξανά από αύριο Κυριακή 29 Ιουλίου.

Οι Παιδικές Εξοχές θα ανοίξουν τις πόρτες τους και για τα παιδιά οικογενειών που έχουν πληγεί από τις φωτιές στις γειτονικές περιοχές, στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.

Ο δήμος Αθηναίων ανακοινώνει ότι για τη συμμετοχή των παιδιών αυτών, αρκεί η αυτοπρόσωπη παρουσία των γονέων τους στο χώρο των κατασκηνώσεων από αύριο Κυριακή στις 8 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο είναι προγραμματισμένη και θα ξεκινήσει κανονικά η 3η κατασκηνωτική περίοδος.  Θα ακολουθήσει η φιλοξενία ΑμεΑ, ενώ η φετινή κατασκηνωτική περίοδος θα ολοκληρωθεί, όπως κάθε χρόνο, με τη φιλοξενία ηλικιωμένων κατοίκων του δήμου Αθηναίων.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών και αμέσως μετά την ασφαλή εκκένωση της κατασκήνωσης, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων προχώρησαν στην αντικατάσταση των πυροσβεστικών μονάδων, του φθαρμένου εξοπλισμού, όπως και στον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου. Παράλληλα, έλαβαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό ότι οι κατασκηνώσεις μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τους μικρούς φίλους.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων μπορείτε να δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Παιδικών Εξοχών, Τηλ.: 213 2082557, Fax: 210 5275115.

Πληροφορίες για τις Παιδικές Εξοχές του δήμου Αθηναίων εδώ.


Πηγή: cnn.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια