Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Κύπρος τουρκική σε χάρτη μέσα στο Αρχηγείο Χερσαίων Δυνάμεων

Η Τουρκία προκαλεί Ελλάδα και Κύπρο με κάθε τρόπο, επιδεικνύοντας την περιφρόνησή της σε κάθε έννοια σεβασμού στη στοιχειώδη νομιμότητα.

Ακόμη και στα Γενικά Επιτελεία των τουρκικών ΕΔ αυτή η έλλειψη σεβασμού γίνεται αντιληπτή από τους παρατηρητικούς. Η φωτογραφία από την τελευταία παραλαβή παράδοση των Αρχηγών Χερσαίων Δυνάμεων της Τουρκίας. Στο χάρτη πίσω από τους δύο Αρχηγούς, φαίνεται η Τουρκία αλλά και η Κύπρος με το ίδιο χρώμα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιους χάρτες. Η ύπαρξή τους ακόμη και μέσα στα Γενικά Επιτελεία των Τούρκων δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει. Η Τουρκία είναι ένα κράτος που πάντα είχε ,έχει κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να ΄χει αλλεργία στο διεθνές δίκαιο.



Οι Τούρκοι στρατηγοί δεν διαφέρουν και πολύ από τους …κατσαπλιάδες που χρησιμποιούν στη Συρία. Αυτοί βέβαια όπως βλέπετε την …απλώνουν αρκετά παραπάνω την Τουρκία. Αλλά ο παραλογισμός του εθνικισμού και ο φασισμός της Τουρκίας αποτυπώνεται το ίδιο στον χάρτη μέσα στο Αρχηγείο Χερσαίων Δυνάμεων της Τουρκίας, όσο και σ΄ αυτών των φανατικών ισλαμιστών που έχει “ενσωματώσει” στο στράτευμά της η Τουρκία.



πηγή: militaire.gr
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια