Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμμένος για Συμφωνία των Πρεσπών: Αποχωρώ από την κυβέρνηση αν έρθει στη Βουλή

Την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία για το Μακεδονικό, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, στο
Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, τόνισε πως αν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά: Όσο χτυπάτε, τόσο θα γίνουμε πιο δυνατοί», είπε χαρακτηριστικά.

«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Επιτέθηκε επίσης ευθέως κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν».
Ζήτησε να επιστρέψει ο κ. Λαζαρίδης την έδρα ενώ έκανε λόγο για εκβιασμούς και πιέσεις σε βουλευτές του, συνεχίζοντας τη ρητορική της συνωμοσιολογίας.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια