Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη Αναγνωστάκη-Τσουβάλα στη Λαμία

 Στη Λαμία θα βρίσκονται σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.


Οι δύο άνδρες θα βρεθούν στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς στη Φθιώτιδα για υπηρεσιακά θέματα, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τις αρχές του τόπου.

Συγκεκριμένα οι επαφές τους θα ξεκινήσουν στις 10:00’ το πρωί από το γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη και αμέσως μετά θα επισκεφτούν τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο. Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και θα συναντηθούν με τον ΓΕΠΑΔ Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη, τον Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα και τους Διοικητές όλων των Τμημάτων του νομού.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα νωρίς το απόγευμα οι κκ Αναγνωστάκης και Τσουβάλας θα επισκεφθούν στο γραφείο του, τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη πριν αναχωρήσουν για την Ευρυτανία και την εκεί Διεύθυνση Αστυνομίας.

Σημειώνουμε ότι συνοδεύονται από τους κλαδάρχες Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγο,  Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Την επόμενη ημέρα το παραπάνω επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. θα βρίσκεται σε Φωκίδα και Βοιωτία, ενώ η περιοδεία τους στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας.

πηγή: lamiareport.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια