Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφέροντας αίμα και δίνοντας δείγμα μυελού των οστών, σώζεις ανθρώπινες ζωές

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών και δείτε φωτογραφίες από την εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσαν τα μέλη της στο ΑΤ Συντάγματος: Η Ένωσή μας στην προσπάθειά της
να διευρύνει την οργάνωση των εθελοντικών της αιμοδοσιών σε περισσότερες Αστυνομικές Υπηρεσίες που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια αρμοδιότητάς της, πραγματοποίησε σήμερα 5/7/2018, με τεράστια επιτυχία, άλλη μία εθελοντική αιμοδοσία στο Α.Τ. Συντάγματος.
      Η συμμετοχή των συναδέλφων, τόσο για να δώσουν αίμα όσο και για να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών ήταν απροσδόκητα μεγάλη, σε συνάρτηση πάντα με την υπάρχουσα δύναμη του Α.Τ. και του Τ.Α., δικαιώνοντας μας για την επιλογή του τόπου διεξαγωγής της αιμοδοσίας.
     Άξιοι συμπαραστάτες μας σε αυτό το εγχείρημα ήταν τόσο ο Διοικητής του Α.Τ. Συντάγματος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΣ Αθανάσιος, όσο και ο Διοικητής του Τ.Α. κ. ΣΚΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος, οι οποίοι ήταν από τους πρώτους που έδωσαν αίμα, προτρέποντας έμπρακτα και τους υπόλοιπους συναδέλφους των υπηρεσιών τους να πράξουν το ίδιο.
      Συγκινητικό όμως ήταν και το αποτέλεσμα της ενημέρωσης των συναδέλφων από τον εκπρόσωπο των ιδρυμάτων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών καθώς ο αριθμός των συναδέλφων που προσφέρθηκαν να σώσουν, μέσω αυτής της διαδικασίας, τη ζωή ενός μικρού παιδιού, ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.
      Όλα τα παραπάνω δείχνουν για άλλη μία φορά ότι ο Έλληνας Αστυνομικός διακρίνεται για την ευαισθησία του και το αίσθημα ευθύνης στο κοινωνικό σύνολο. Βλέποντας, λοιπόν, σαν Ένωση ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων στις δράσεις μας θα αυξάνεται συνεχώς, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον, ευχαριστώντας τους συναδέλφους για τη δύναμη που μας δίνουν.
     Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή του Α.Τ. Συντάγματος κ. ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟ Αθανάσιο, γιατί εκτός από τη συμμετοχή του στην αιμοδοσία, μερίμνησε για την άριστη οργάνωσή της σε συνθήκες άψογης φιλοξενίας.
Δίνω αίμα και δείγμα μυελού των οστών,
Σημαίνει δίνω ΖΩΗ!
                                                          Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας      
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                  ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια