Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έχεις αραιά μαλλιά; Τέσσερις τρόποι για να τα διαχειριστείς!


Οι άνδρες κάποια στιγμή στη ζωή τους θα αντιμετωπίσουν κάποια αραίωση στα μαλλιά.

Σε άλλους συμβαίνει γρηγορότερα από μερικούς. Επειδή, όμως, αγαπάμε τα μαλλιά μας όσο τη ζωή μας, πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το πρόβλημα με το σωστό τρόπο.

Μάθε τώρα πως να χειριστείς σωστά την αραίωση στα μαλλιά!

Η αραίωση θέλει συνήθως έγκαιρη αντιμετώπιση και σωστή. Κανείς μας δεν θέλει να χάσει τα μαλλιά του και ούτε να δει να αραιώνουν υπερβολικά. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιους τρόπους για να καθυστερήσει η αραίωση, αλλά και να δείχνουν όμορφα τα μαλλιά μας ακόμα και με αυτό το πρόβλημα.

1. Επαγγελματικός καθαρισμός

Με τη χρήση του σωστού σαμπουάν το μαλλί σου μπορεί να δείχνει πυκνότερο και με μεγαλύτερο όγκο. Τα περισσότερα σαμπουάν δεν είναι φτιαγμένα για όλες τις καταστάσεις και παθήσεις. Όταν μιλάμε για αραίωση, χρειάζεται το κατάλληλο προϊόν  για να διαχειριστεί το μαλλί σου ώστε να μην φαίνεται αραιό.

2. Αναζωογόνηση

Πολλές φορές αυτό που κάνει τα μαλλιά να φαίνονται ακόμα πιο αραιά είναι η ξηρότητα. Αυτό που χρειάζεται σε τέτοιες καταστάσεις είναι ένα προϊόν που να πυκνώνει την εμφάνιση των μαλλιών στη ρίζα και να αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής. Ο συνδυασμός του σαμπουάν με το κατάλληλο προϊόν περιποίησης μπορεί να το πετύχει αυτό.

3. Κατάλληλο κούρεμα

Άλλος ένας σημαντικός τρόπος να φαίνεται καλύτερα το αραιωμένο μαλλί. Πρέπει το κούρεμά μας να βοηθάει και να μη χειροτερεύει την αραίωση, δείχνοντας τα αδύναμα σημεία μας. Μια καλή επιλογή γι’ αυτούς που έχουν σγουρό μαλλί είναι να αφήνουν τα μαλλιά πάνω λίγο μακρύτερα απ’ ότι συνήθως, ώστε να γυρνάει το μαλλί και να γεμίζει τα αραιά σημεία. Επίσης το κοντό κούρεμα στα πλάγια είτε με fade ή χωρίς σε συνδυασμό με μακρύτερο μαλλί στα μπροστά είναι μια καλή επιλογή. Έτσι μπορείς να τα χτενίζεις ή να σχηματίζεις όλα προς τα πίσω και να καλύπτει τα αδύναμα σημεία της κεφαλής σου.

4. Προϊόντα styling

Τέλος, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάχνεις τα μαλλιά σου με προϊόντα styling ώστε να μη φαίνονται επίπεδα ή άτονα. Αυτό μπορείς να το πετύχεις βάζοντας προϊόντα που πυκνώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να εμφανίζονται με μεγαλύτερο όγκο.

Σίγουρα η αραίωση είναι μια δύσκολη μάχη που δεν πρέπει όμως να παρατήσουμε. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορεί να βελτιωθεί η εμφάνισή σας και να φαίνονται τα μαλλιά σας πυκνότερα!


Πηγή: the-man.gr
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια