Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΕΘΑ: Η νέα Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ και το παγκόσμιο αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Κίνησης για την Εθνική Άμυνα: Τα γεράκια  του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται  να συγκεντρωθούν  τις επόμενες μέρες και  να πάρουν  νέες αποφάσεις, που,  αντίθετα
  με ότι  ισχυρίζονται, δεν  θα  είναι  για το καλό  του  κόσμου.
Στη σύναξη αυτή των γερακιών  θα παρθούν νέες αποφάσεις, για ακόμη μεγαλύτερη στρατιωτική προετοιμασία, ώστε η βορειοατλαντική συμμαχία να προστατέψει τα συμφέροντα των μονοπωλίων της και να τους εξασφαλίσει νέες συνθήκες κερδοφορίας. Νέες στρατιωτικές δομές  στήνονται! Επιπλέον δυνάμεις συσσωρεύονται σε επίμαχες περιοχές! Νέες διαδικασίες καθιερώνονται,  υποδομές ανακατασκευάζονται και με την βοήθεια της ΕΕ! Νέα πολεμικά  σχέδια τίθενται σε εφαρμογή.
Σ’ αυτή τη σύναξη γερακιών συμμετέχει και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, όπως άλλωστε και οι προκάτοχοί του, αυτή τη φορά με πεσκέσι προς τη λυκοσυμμαχία μια συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων, έτσι ώστε να ανοίξει τις πόρτες της στη γειτονική χώρα.
Τα σχέδια του ΝΑΤΟ είναι επικίνδυνα για τους λαούς όλου του κόσμου και για τον γειτονικό. Μια από τις αποδείξεις είναι τα ίδια τα Σκόπια που προέκυψαν, ως χώρα, μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ.
Τα γεράκια όμως έχουν απέναντί τους το Παγκόσμιο αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα! Στις 6 & 7 Ιουλίου το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης οργανώνει διαδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις, μέσα στη φωλιά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ: στις Βρυξέλλες!
Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει! Θα είναι παρούσα στις δραστηριότητες απέναντι στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, με εκπρόσωπο. Ο συναγωνιστής Τριαντάφυλλος Φωτιάδης απόστρατος αντιπλοίαρχος ΠΝ θα μεταφέρει στις Βρυξέλλες την αντίθεση της ΚΕΘΑ απέναντι σε ΝΑΤΟ & ΕΕ, καθώς και την ανησυχία για τα σχέδια τους απέναντι στον Ελληνικό και τους άλλους λαούς. Θα διατρανώσει μαζί με τους άλλους διαδηλωτές:
«ΝΑΙ στην Ειρήνη - ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ»
Απαιτούμε:
Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.
Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ - ΕΕ.
Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων.
Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και οι βάσεις του θανάτου από την Ελλάδα.
Αποδέσμευση της χώρας από ΝΑΤΟ και ΕΕ.         _




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια