Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Σερρών στο πλευρό των πληγέντων

''Το προσεχές χρονικό διάστημα θα εκδηλωθούν και άλλες δράσεις και ενέργειες σε συνεννόηση με την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την κάλυψη αναγκών των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας'' τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Ακόμη μια μαύρη σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της πολύπαθης Χώρας μας αποτελεί, δυστυχώς, γεγονός. Η μανία της πύρινης λαίλαπας κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμα της, οδήγησε στο θάνατο δεκάδες συνανθρώπους μας, κατέστρεψε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής και βύθισε στο πένθος την Ελλάδα. 

         Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών εκφράζει την οδύνη και θλίψη της για αυτήν την ανείπωτη εθνική τραγωδία και τον αδόκητο χαμό συμπολιτών μας καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της σε όσους θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε όσους αντίκρισαν να καταστρέφεται το βιός τους και σε όσους δοκιμάζονται ακόμη από το καταστροφικό έργο της φωτιάς. Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και γρήγορη επούλωση των σωματικών και ψυχικών τραυμάτων τους.

         Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας της Ελληνικής Αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού και των Ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι διαθέτουν και επιδεικνύουν αστείρευτα αποθέματα ανθρωπιάς, φιλότιμου, αυταπάρνησης και αλληλεγγύης.

         Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης μας, αρχικά καταβλήθηκε το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200) Ευρώ για αγορά φαρμακευτικού υλικού το οποίο απεστάλη στην Ομοσπονδία μας για την περαιτέρω διάθεση τους στους πληγέντες σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα εκδηλωθούν και άλλες δράσεις και ενέργειες σε συνεννόηση με την Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την κάλυψη αναγκών των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

       Αυτές τις στιγμές τα λόγια περιττεύουν.  Σε όλους εκείνους που αυτές τις ώρες προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους μετακυλίοντας αυτές σε άλλους, σε όσους προσπάθησαν να αποκρύψουν και να απαξιώσουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της φωτιάς με πρόωρες ανακοινώσεις τους στα Μ.Μ.Ε. και σε όσους, υποκριτικά, κάνουν τη δήθεν αυτοκριτική τους, έχουμε να πούμε τούτο: ΣΩΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Δεν θα κρίνετε εσείς τους εαυτούς σας και την αποτελεσματικότητα σας. Θα σας κρίνει η Δικαιοσύνη, η συνείδηση του κόσμου και σίγουρα η Ιστορία.  

                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια