Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήκουστο - Η πολεμική αεροπορία δεν είχε λεωφορεία για την απομάκρυνση των παιδιών από τις κατασκηνώσεις

Αν η ηγεσία της πολεμικής αεροπορίας μεριμνά και φροντίζει τόσο ... επαρκώς για την ασφάλεια των παιδιών των παιδιών της, τότε απλώς θα
ματαιοπονούμε.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές του bloko.gr, όταν η πυροσβεστική έδωσε την εντολή για την εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων, η ηγεσία και οι επικεφαλής λειτουργίας, βρέθηκαν αντιμέτωποι μ' ένα δυσεπίλυτο δίλημμα. Με τί να μεταφέρουν τα παιδιά. Προφανώς όχι με ελικόπτερα, πολύ δε περισσότερο με μεταγωγικά αεροσκάφη.

Πανικόβλητοι, λένε οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αποτάθηκαν αρχικά στην συγγενή ως προς τον περιβάλλοντα χώρο αστυνομία, οι επικεφαλής της οποίας για λόγους ασφαλείας είχαν μεταφέρει τα δικά τους παιδιά στην παραλία της κατασκήνωσης της πολεμικής αεροπορίας και από εκεί τα μετέφεραν σε ασφαλείς χώρους. Όμως, δεν υπήρχε άλλη διαθεσιμότητα θέσεων και μέσων.

Στη συνέχεια, με τις φλόγες να πλησιάζουν επικίνδυνα και την αγωνία να φτάνει στην κατακόρυφο της, αποτάθηκαν στην περιφέρεια και στην περιφερειακή σύμβουλο ανατολικής Αττικής κ. Γιάννα Τσούπρα, η οποία τους άνοιξε το παράθυρο στον ουρανό της σωτηρίας, παιδιών κι εαυτών, στέλνοντας τους όσα λεωφορεία χρειαζόταν.



του Γιώργου Καραϊβάζ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια