Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η κόρη του "Φυρερίσκου" υμνεί τους ναζί εισβολείς της Κρήτης

Ενα νέο αποκαλυπτικό ντοκουμέντο έρχεται να προστεθεί στα όσα αποκαλύψαμε σε προηγούμενα φύλλα μας και κάνουν σκόνη τον ισχυρισμό των νεοναζιστών ότι τάχα είναι έλληνες πατριώτες και
γι' αυτό, αν ζούσαν το 1941 θα αντιστέκονταν στην εισβολή του ναζιστικού γερμανικού στρατού στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο έγγραφο δημοσίευσε πρώτη η ιστοσελίδα 902.gr. Ψάχνοντας στο τεράστιο αρχείο με τα Αναγνωστέα Εγγραφα, διαπιστώσαμε ότι προέρχεται από το αρχείο της κόρης του φίρερ, Ουρανίας Μιχαλολιάκου (Αναγνωστέο 331). Το αρχείο της… φιρεροπούλας άρχισε να αναγιγνώσκεται από χτες στο δικαστήριο, το οποίο προηγουμένως απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης να μην αναγνωστεί (με το νομικά αστήρικτο επιχείρημα ότι η Μιχαλολιάκου δεν είναι κατηγορούμενη, που εν τέλει κατάφερα να πιστοποιήσει την απόλυτο πανικό που επικρατεί στις γραμμές χρυσαυγιτών και υπερασπιστών).

Το έγγραφο έχει τον τίτλο «Η μάχη της Κρήτης» και αποτελεί έναν ύμνο στους χιτλερικούς υπερασπιστές που κατάφεραν να κατακτήσουν την Κρήτη. Ιδού χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Είναι εξ ίσου αναμφισβήτητο, το ότι με τα δεδομένα τεχνικής υποστηρίξεως των πρώτων ημερών του πολέμου, η από του αέρος κατάληψις ενός τέτοιου στόχου, άγγιζε τα όρια του εξωπραγματικού. Οι επιτιθέμενοι όμως, τα κατάφεραν. Εις πείσμα των περιστάσεων, των μακρόχρονα στημένων σκηνικών, και των σάπιων συμφερόντων της Βρετανικής τότε υπερδυνάμεως, ο αγκυλωτός σταυρός, υψώθηκε εκεί που δεν τον ήθελαν...» (στην Κρήτη, δηλαδή).

«Εκεί κοντά στο Μάλεμε, υπάρχει η τελευταία κατοικία, εκείνων που αψήφισαν τις εξωτερικές πραγματικότητες και νίκησαν. Αναγνωρίζοντας την πραγματική εικόνα και σημασία των γεγονότων της εποχής εκείνης, τους απευθύνουμε έναν ακόμη Χαιρετισμό».

Για τους έλληνες στρατιώτες και τους Κρητικούς που έπεσαν στη μάχη ούτε δάκρυ, ούτε χαιρετισμός. Για να μη μιλήσουμε γι' αυτούς που εκτέλεσαν σε μαζικά αντίποινα οι ναζί κατακτητές. Για τις μαρτυρικές Κάνδανο και Βιάννο, για τ' Ανώγεια που τα έκαψαν δυο φορές κτλ. Η γνώμη που έχουν οι νεοναζιστές για το λαό της Κρήτης, που με ό,τι είχε στη διάθεσή του πολέμησε σαν λιοντάρι ενάντια στις επίλεκτες μονάδες αλεξιπτωτιστών των χιτλερικών, είναι αντάξια του… πατριωτισμού τους:

«Οι αφελείς Κρήτες, εύκολα έπεσαν θύματα στον Δούρειο ίππο του αντιγερμανισμού. 'Ηδη, από τις πρώτες ώρες των επιχειρήσεων, αναφέρονται περιστατικά εκτελέσεως αιχμαλώτων Γερμανών αλεξιπτωτιστών από τους «οπλαρχηγούς» και τους εκ του ασφαλούς πάντοτε, πολέμαρχους μαχαιροβγάλτες».

«Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ο «εξτρεμισμός» της Χρυσής τομής»είναι το ρητό-σύνθημα με το οποίο κλείνει το εμετικό πόνημα! Το γεγονός ότι αυτό το… πατριωτικό κείμενο βρέθηκε στην κατοχή της κόρης του φίρερ, που ηλικιακά ανήκει στη νεότερη γενιά της ΧΑ, αποτελεί μια ακόμα απόδειξη του ότι ήταν και παραμένουν ναζιστές, που προσπαθούν να μασκαρευτούν «πατριώτες».

eksegersi.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια