Καλλιακμάνης: Χειριζόμαστε την έρευνα με σεβασμό στους συγγενείς


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 14χρονου αγοριού που έκοψε το νήμα της ζωής του γιατί δεν άντεχε το bullying που του έκαναν οι συμμαθητές και οι γνωστοί του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρει σε δήλωσή του στο enikos.gr:

 

"Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα γιατί αφορά έναν ανήλικο κι έτσι η προσέγγιση και η έρευνα από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση, γίνεται με μεγάλη προσοχή. Ένα τραγικό γεγονός.. Χάθηκε τόσο άδικα ένα νέο παιδί. Το βασικότερο τώρα, είναι να σεβαστούμε καταρχήν τους συγγενείς του που θρηνούν".

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr το παιδί αφού επέστρεψε στο σπίτι του μετά από πάρτι, πήρε τηλέφωνο τους γονείς του να δει τι ώρα θα επέστρεφαν σπίτι για να βεβαιωθεί ότι έχει χρόνο να εκτελέσει το μακάβριο σχέδιο του.

 

Στη συνέχεια έφτιαξε μια θηλιά και κρεμάστηκε στη βεράντα του σπιτιού του. Οι γονείς είδαν το παιδί απαγχονισμένο και ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με φωνές και ουρλιαχτά.

 

Το παιδί άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε "θέλω να καταστρέψετε, αυτούς που με κατέστρεψαν".

 

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή οικογένεια των νοτίων προαστίων καθώς ο πατέρας του 14χρονου έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Πηγή: enikos.gr


_