Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το "ευχαριστώ" ενός αστυνομικού στους συναδέλφους του

Το ευχαριστήριο ενός αστυνομικού προς τους συναδέλφους του για την άμεση εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων της ΕΛ.ΑΣ την ώρα της φωτιάς στην Ν.Α Αττική και τη μέριμνα που έλαβαν για τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία ήταν και το δικό του:



Θα ήθελα ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς την Διοίκηση και όλο το προσωπικό (μαζί με την συνάδελφο Υ/Α' ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Ιωάννα της Δ.Α. Αργολίδος που ήταν αποσπασμένη στις Παιδικές Κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ) όπου με την Έγκαιρη, Υπεύθυνη και Άμεση αντίδραση τους απεμάκρυναν τα παιδιά των συναδέλφων που ήταν στις κατασκηνώσεις κατά την Γ' Περίοδο κυρίως παιδιών της Επαρχίας (γιατί των Αθηνών οι Συνάδελφοι ήρθαν και τα παρέλαβαν) όπου πρώτα τα πήγαν μέσω της παραλίας στις Παιδικές Κατασκηνώσεις της Αεροπορίας και από εκεί με λεωφορεία στις Σχολές της Αμυγδαλέζας όπου και διανυκτέρευσαν.

 Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Προσωπικό της Σχολής στην Αμυγδαλέζα για την Διοικητική Μέριμνα (σίτιση-κρεββάτια για να κοιμηθούν) αλλά και τηλεφωνική επικοινωνία ενημέρωση για το παιδί μου. 

Βλέποντας όλο αυτό που συνέβη και μη μπορώντας να κατανοήσω την σοβαρότητα της καταστάσεως γιατί ήμουν μακρυά, αλλά και αδύνατον να μεταβώ να πάρω το παιδί μου (ο δρόμος είχε ήδη κλείσει αλλά ήμουν και Υπηρεσία) αυτοί οι άνθρωποι - συνάδελφοι απέτρεψαν το κακό με τις ενέργειες τους.

 Όσο βλέπω τα δεκάδες δράματα που έχουν συμβεί σε τόσες οικογένειες και συνειδητοποιώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί παραλύω και μόνο από την ιδέα. Σε μία εποχή ισοπέδωσης των πάντων και μέσα σε όλον αυτό απέραντο πόνο που σκόρπισε αυτό το γεγονός καλό είναι να λέγεται και μιά καλή κουβέντα. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, 
Ο Θεός να σας έχει καλά !!!!!!!!!!

Με εκτίμηση,
Ιωάννης ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια