Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μυστήριο με τον ''εμπρηστικό μηχανισμό;'' - Τι βρήκαν και πως το αξιολογούν

Ενώ όλες οι πληροφορίες λίγες μόνον ώρες μετά την έναρξη της φονικής πυρκαγιάς κι ενώ ακόμα μαινόταν καίγοντας ανθρώπους ζώα οικίες και περιουσίες οι πρώτες πληροφορίες σημείωναν
 πως η φωτιά ξεκίνησε από κομμένο καλώδιο κοντά στο Νταού της Πεντέλης.

Η ανατροπή έγινε, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του bloko.gr, όταν εντοπίστηκε  ένα ασυνήθιστο εύρημα το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με την έννοια του μηχανισμού όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί στην προχθεσινή συνέντευξη ο Νίκος Τόσκας.

Αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr σημειώνουν ότι σε κοντινό σημείο από εκείνο που εικάζεται και εκτιμάται ότι ξεκίνησε η φωτιά βρέθηκε κάτω από πέτρες συσσωρευμένο παχύ στρώμα από πευκοβελόνες με το ποιο εντυπωσιακό στοιχείο πως περιμετρικά υπήρχαν ενδείξεις από χυμένο νερό.

Κατ' άλλους αυτό σημαίνει ότι ο εμπρηστής έβαλε στη θερμοπαγίδα φωτιά και στη συνέχεια μόλις αυτή άρχισε να εξαπλώνεται έριξε νερό για να εξαφανίσει την ύπαρξή της. Κατ' άλλους όμως το εύρημα αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς το παχύ στρώμα με πευκοβελόνες μπορεί να αφέθηκε τυχαία είτε από περιπατητή είτε από κάτοικο της περιοχής.

Του Γιώργου Καραϊβάζ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια