Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συναντήσεις του Δ.Σ. της Ένωσης Ροδόπης

Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ένωσης Ροδόπης

 Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, με αφορμή τις τροπολογίες που τροποποιούν τον ν.4472/2017 και τον ν.2946/2001 πραγματοποίησε συναντήσεις με αντιπροσωπία της Ν.Ε. Ροδόπης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις 16-07-2018, με το μέλος της Κ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριο στις 20-07-2018, με αντιπροσωπία της Ν.Ε. Ροδόπης Κινήματος Αλλαγής στις 25-07-2018 και με αντιπροσωπία της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης στις 27-07-2018, ενώ είχε προηγηθεί, στις 21-06-2018, συνάντηση με αντιπροσωπία της Τ.Ε. Ροδόπης του Κ.Κ.Ε..

                Κατά τις συναντήσεις, δηλώσαμε την δυσαρέσκειά μας για την εξαίρεση των Αστυνομικών από τις τροπολογίες που αφορούν στην επέκταση του επιδόματος των 100 ευρώ και στην δυνατότητα συνυπηρέτησης των συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με τα όμοια των Σωμάτων Ασφαλείας. Τέλος  συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωσή μας και τα μέλη της.

                Δόθηκε έμφαση  στις ελλείψεις Αστυνομικού Προσωπικού στην Δ.Α. Ροδόπης, την λειτουργία Μεθοριακού Σημείου Διαβατηριακού Ελέγχου Νυμφαίας, την πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του π.δ. 45/2008 περί Μέτρων υγιεινής και ασφάλειας του Αστυνομικού Προσωπικού, την συστέγαση των Α.Τ. και Τ.Σ.Φ. Σαπών στο κτίριο της παλαιάς Δ.Ο.Υ. Σαπών, την λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής το οποίο ιδρύθηκε με το με το Π.Δ. 25/2011, την ολοκλήρωση των έργων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων και την λειτουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των Αστυνομικών που υπηρετούν στον νομό Ροδόπης .

                Κατά τις συναντήσεις  μας παραδώσαμε το επισυναπτόμενο υπόμνημα, ενώ στην Τ.Ε. Ροδόπης του Κ.Κ.Ε. παραδώσαμε συμπληρωματικό υπόμνημα που γίνεται αναφορά στις δύο τροπολογίες.

Αφουγκραζόμενοι τα προβλήματά μας, αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων μας, δηλώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

 

                                                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος

 

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΙΤΖΙΩΝΗΣ Αντώνιος

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια