Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία αστυνομικού που υπηρετεί στη Βουλή - Σκέψεις για αγωγή με αφορμή τα ρεπό

 Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr



Γεια σας, ειμαι ενας αστυνομικος και υπηρετω στην υπηρεσια βουλης των Ελληνων. Εδω και 2 χρονια η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο. Σημερα ανακοινωθηκε η υπηρεσια μας στις 22:10 ενω βαση κανονισμου της αστυνομιας επρεπε να μας ειχε ανακοινωθει στις 14:00 το μεσημερι. Εδω και δυο χρονια παιρνουμε ενα με δυο ημερησιες αναπαυσεις τον μήνα και ο καθε ενας απο εμάς έχει οφειλομενα πανω απο 20 ρεπο.


Η κατασταση μας εχει φτασει στον πατο δεν παει αλλο. Πριν 4 μηνες ειχε γινει μια καταγγελια στο εσωτερικων υποθεσεων και απο τοτε αρχισε να βγαινει η υπηρεσια 2 φορες την εβδομαδα και πηραμε απο 3 ημερησιες αναπαυσεις ο καθε ενας απο εμας.


Εδώ και 3 ημερες ολο σχεδον το προσωπικό έχει έρθει για δουλειά στο αδιάθετο αλλαγής και εργάστηκε κανονικά 8ωρο σε μεσημεριανή βάρδια. Στο αδιάθετο ηρθαμε μεσημέρι 14-22, χωρίς να μας ανακοινωθεί κάτι προηγουμένως. Ο κανονισμός δίνει το δικαίωμα στην υπηρεσία να μας διαθέτει για υπηρεσία ξανα; 2 φορές σε μία ημέρα;; Στο αδιάθετο αλλαγής επιτρέπεται να δουλέψουμε;; Και αφού εργαστήκαμε, στο σύστημα police on line πως μας δήλωσε η υπηρεσία μέσα ως τι; Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω δεν υπάρχει δυνατότητα να δηλωθούμε, αρα δουλέψαμε μαύροι;; Άφαντοι πουθενά;;;


Πριν μαζευτουμε δεκα ατομα απο εμας που ήδη είμαστε σε συζητήσεις μεταξύ μας και κανουμε μαζικη αγωγη στην υπηρεσια ζητωντας τα χρηματα απο τις ημερησιες αναπαυσεις που δεν λαβαμε και γινουμε ρεζιλι των σκυλιων, σας παρακαλουμε οποιος αρμόδιος και μη φορεας απο την μερια του μπορει να βοηθησει θα σας είμαστε ευγνώμων.

_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια