Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομία Μυκόνου – Μηδέν εις το πηλίκο

Κάκιστες είναι οι εντυπώσεις των επισκεπτών της Μυκόνου από την αστυνομική παρουσία σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στο bloko.gr σε ότι αφορά στην παρουσία της στο δρόμο και σε ότι αφορά την οδική ασφάλεια αλλά και στον περιορισμό της εγκληματικότητας που για πρώτη φορά στα χρονικά παρουσιάζει τεράστια έξαρση .

 

Όπως σημειώνεται στον περιφερειακό του νησιού υπάρχουν τρείς όλοι κι όλοι κυκλικοί κόμβοι στους οποίους οι οδηγοί έχουν αφεθεί να ταλαιπωρούνται σε μεγάλες ουρές και σε μεταξύ τους διαπληκτισμούς για το ποιος θα περάσει ανεξαρτήτως προτεραιότητας.

 Η άλλη μεγάλη τραγωδία που βιώνουν στο κοσμοπολίτικο νησί οι επισκέπτες ,ξένοι και ντόπιοι, είναι τα περιστατικά των κλοπών και ληστειών στο δρόμο από ορδές μεμονωμένων  ή οργανωμένων ατόμων που αρπάζουν παρά την πολυκοσμία τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα μέσα από τα χέρια ή τους λαιμούς των κυριών που υποτίθεται ότι κάνουν ξέγνοιαστη περιήγηση στα Ματογιάννια.

Τα δε κρούσματα λέγεται ότι σημειώνονται ανεξαρτήτως ώρας, πρωί μεσημέρι και βραδύ.

Είναι γνωστό ότι στη Μύκονο σε θεωρητική βάση είναι προνομιούχοι οι αξιωματικοί που καλούνται να φέρουν σε πέρας ένα στοιχειώδες έργο ευταξίας και ευρυθμίας κάτι το οποίο για ανεξήγητους λόγους είτε δεν θέλουν είτε δε μπορούν να ανταποκριθούν .


Σε ό,τι δε αφορά τη διακίνηση ναρκωτικών και την αστυνομική αντίδραση στη διακίνηση ο σχολιασμός περισσεύει.

_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια