Ηράκλειο: Είχε την ηρωίνη... στο εσώρουχό του


Στη σύλληψη ενός 66χρονου άνδρα, μόνιμου κάτοικου Χανίων, προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (26/7) στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.


Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε στο λιμάνι από τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας, ο 66χρονος βρέθηκε να έχει εντός των εσωρούχων του, μία νάιλον συσκευασία, εντός της οποίας υπήρχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού μικτού βάρους εκατό  γραμμαρίων (100,00 gr).

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή για την καταπολέμηση κάθε μορφής οργανωμένης εγκληματικότητας.

Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, σήμερα το πρωί, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΜΙΣΑ”, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα άγνωστη λευκή ουσία σε κρυσταλλική μορφή, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και σαράντα εκατοστών του γραμμαρίου (4,40 γρ.) και μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ (40,00 €) και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

 

Πηγή: ekriti.gr


_