Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία Ζέμπερη: «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!» Το ξέσπασμα του πατέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση πριν από λίγο στο Πρωτοδικείο της Αθήνας όπου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Ο πατέρας της εφοριακού στη θέα του δολοφόνου του παιδιού του
ξέσπασε και προσπάθησε να του επιτεθεί. «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!» φώναξε στον 58χρονο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδη την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στα δικαστήρια. Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη όσο έβλεπε τον κατηγορούμενο τον έβριζε και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον πατέρα της άτυχης εφοριακού ο οποίος ήταν εκτός εαυτού!
Δείτε τη στιγμή της έντασης

Σήμερα εκτός απροόπτου θα αρχίσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση. Ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδης που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με 14 μαχαιριές την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη στο Β νεκροταφείο Αθηνών κάθεται στο εδώλιο. Ο κατηγορουμένος που είχε αρχικά ομολογήσει την πράξη του, σε συμπληρωματική απολογία του ανακάλεσε, επιχειρώντας να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.
Ο 58χρονος είχε συλληφθεί περίπου 10 ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για  ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Από την άλλη η οικογένεια της 32χρόνης εφοριακού ζητάει η δικαίωση και την τιμωρία του ανθρώπου που ευθύνεται για το θάνατο της. Παράλληλα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας ευελπιστούν από την ακροαματική διαδικασία να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα τους.
newsit.gr


_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια