Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτά τα 6 πράγματα θα σε κάνουν σίγουρα αντιπαθή σε μία νέα γνωριμία!


Συχνά ερχόμαστε σε επαφή με νέα άτομα, καθώς οι καθημερινές υποχρεώσεις μας, μας επιβάλλουν μία τέτοια κατάσταση.

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε συνήθως πάρα πολύ και κυρίως όταν σε κάνουν αντιπαθή στα νέα άτομα που γνωρίζεις.

Δες τι μπορεί να σε κάνει αντιπαθή όταν γνωρίζεις άτομα!

Η κοινωνικοποίηση βγαίνει φυσικά σε πολλούς, αλλά και αμήχανα σε μερικούς άλλους. Θέλουν προσοχή μερικά πράγματα για να μη φαίνεσαι δυσάρεστος και αντιπαθητικός στους άλλους. Κυρίως όταν μιλάς σε κοπέλα. Δες παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις:

1. Αδύναμη χειραψία

Η χειραψία σου είναι μια από τις πρώτες εντυπώσεις που θα αφήσεις σε μια συνάντηση. Πρέπει να είναι δυνατή (μέσα στα όρια) και με αυτοπεποίθηση. Σε έρευνα που είχε γίνει, βρέθηκε ότι αυτοί που είχαν μια σωστή χειραψία είχαν στο τέλος περισσότερες πιθανότητες να πάρουν μια δουλειά. Επίσης είναι σημάδι αυτοπεποίθησης, εξωστρέφειας και θετικότητας.

2. Να λες πολύ προσωπικά μυστικά αμέσως

Το να εκμυστηρεύεσαι μερικά στοιχεία για τον εαυτό σου όπως τη δουλειά σου ή τι σπουδάζεις, είναι απόλυτα θεμιτό. Ωστόσο, το να λες με τη μια πολύ προσωπικά πράγματα, όπως το διαζύγιο των γονιών σου ή ακόμα χειρότερα το μυστικό κάποιου φίλου, σε κάνουν αμέσως αντιπαθή.

3.  Ανεβάζεις πάρα πολλές φωτογραφίες στο Facebook

Φτάνει η στιγμή να ανταλλάξεις στοιχεία επικοινωνίας και social media. Γενικότερα τα άτομα που ανεβάζουν αμέτρητες φωτογραφίες, τείνουν να είναι λιγότερο αρεστοί από τους υπόλοιπους. Μερικά πράγματα είναι ωραία για κοινοποίηση. Ωστόσο, το να ανεβάζεις 10 συνεχόμενες φωτογραφίες του εαυτού σου να βγάζει selfie φέρνει το ανάποδο αποτέλεσμα.

4. Φέρεσαι υπερβολικά καλά

Μην μπερδευτείτε, να φέρεστε πάντα ευγενικά και καλά σε άτομα που γνωρίζετε. Ωστόσο, η υπερβολή μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό σε μια νέα γνωριμία. Σε έρευνες που έχουν γίνει, βρήκαν ότι ο υπερβολικός αλτρουισμός και καλοσύνη, όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον, τους έκανε να πιστεύουν ότι έχεις κρυμμένους σκοπούς.

5. Δεν χαμογελάς

Το χαμόγελο είναι ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία ενός άντρα. Άμα χρησιμοποιηθεί σωστά και με ειλικρινή πρόθεση μπορεί να κερδίσει αμέσως τον άλλον. Το να γνωρίζεις κάποιον και να είσαι συνέχεια σκυθρωπός και αγέλαστος ίσως τον οδηγήσει στο να σε αντιπαθήσει. Επίσης, σε έρευνα που είχε γίνει, βρέθηκε ότι τα άτομα που σε συνομιλίες σε chat είχαν φωτογραφία με χαμόγελο, έκαναν τους συνομιλητές να νιώθουν πιο άνετα και φιλικά.

6. Αναφέρεις τη φιλία σου με κάποιον διάσημο

Έστω ότι τυχαίνει να είσαι φίλος, γνωρίζεις κάποιο διάσημο ή αποφασίζεις να πεις ψέματα ότι είσαι. Αυτό σε κάνει να δείχνεις λες και προωθείς τον εαυτό σου επειδή έχεις μια γνωριμία. Λες και θες διαφορετική μεταχείριση επειδή τυχαίνει να είσαι φίλος με τον τάδε. Σε έρευνα που είχε γίνει, δοκιμάστηκε η αναφορά σε email μιας φιλίας με ένα διάσημο. Όσο μεγαλύτερη ήταν η αναφορά με το διάσημο, τόσο λιγότερο έκανε το λήπτη να τον συμπαθήσει.

Ζεστή χειραψία, χαμόγελο και θετική διάθεση. Ο συνδυασμός τους σε μια γνωριμία μπορεί να σε κάνει πολύ συμπαθητικό. Σκεφτείτε απλά τι άτομα σας αρέσει και εσάς να γνωρίζετε και θα δείτε ότι αυτά που σας αφήνουν καλύτερη εντύπωση έχουν κοινά γνωρίσματα.


Πηγή: the-man.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια