Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξαναέπιασαν 50χρονο για φυτεία κάνναβης

Φυτεία με 76 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη παραποτάμια δασώδη περιοχή (του Σπερχειού ποταμού), στο δημοτικό διαμέρισμα του Κόμματος Λαμίας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς
του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη χθες (04-07-2018) νωρίς το απόγευμα, ένας 50χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια – κατοχή).
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν τη φυτεία και έθεσαν αυτή σε διακριτική επιτήρηση.
Χθες, ο 50χρονος μετέβη με δίκυκλο μοτοποδήλατο στο χώρο της φυτείας και όταν εισήλθε εντός αυτής, με σκοπό να προβεί στην περιποίηση - πότισμα των δενδρυλλίων, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Από το χώρο της φυτείας, εκριζώθηκαν (76) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (30) εκατοστά έως και (2,20) μέτρα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο σκεπάρνια, ένα μπετόνι ποτίσματος και ένα θερμόμετρο.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 50χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποξηραμένα αποσπάσματα κάνναβης, βάρους (36) γραμμαρίων. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης και το ανωτέρω δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2017, ο 50χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ομοίως ως καλλιεργητής φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης.


_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια