Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απελευθέρωσαν 36χρονη που κρατούσαν όμηρο στα Εξάρχεια

Ώρες αγωνίας στα χέρια πέντε απαγωγέων που την κρατούσαν όμηρο σε ημιυπόγειο στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Μεθώνης στα Εξάρχεια βίωσε μια γυναίκα ηλικίας 36
ετών.

Είχε απαχθεί από την περιοχή του Καλαμακίου στις 4 Ιουλίου και απελευθερώθηκε μετά από μια επιχείρηση υψηλού ρίσκου που πραγματοποίησαν στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost,  την γυναίκα είχαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, πέντε άτομα Αραβικής καταγωγής. Το μεσημέρι του Σαββάτου το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενημερώνει για μια κοπέλα που ζητάει βοήθεια από περαστικούς, χωρίς να φωνάζει καθώς μέσα στο διαμέρισμα βρισκόντουσαν οι 3 από τους απαγωγείς της και κοιμόντουσαν.

Αμέσως στο σημείο μεταβαίνουν δυο άτομα της ασφάλειας που θέτουν υπό παρακολούθηση το σημείο. Όταν δυο ακόμη αλλοδαποί επιχειρούν να μπουν στο διαμέρισμα, ένας αστυνομικός τους ακινητοποιεί και τους περνάει χειροπέδες, ο συνάδελφός του απελευθερώνει την κοπέλα και άμεσα καλούν ενισχύσεις.

Μια ομάδα ΟΠΚΕ φτάνει μετά από λίγη ώρα στο διαμέρισμα και μεταφέρει τους πέντε αλλοδαπούς στην ΓΑΔΑ. Στο σπίτι μεταξύ άλλων βρέθηκαν και 27 γραμμάρια ηρωίνης. Τον συντονισμό της επιχείρησης είχε ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας και την έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, τα στελέχη της υπηρεσίας, χάρη στην επάρκεια και τον επαγγελματισμό τους.
Πηγή: newpost.gr


_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια