Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Στη φυλακή 35χρονος που έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 20χρονης

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 35χρονος Βολιώτης, που έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνία, διότι κυκλοφορεί με ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι, την οποία μυρίζει αρχικά,
αλλά στην πορεία, δημιουργεί επεισόδια.

Ο δράστης αυτή τη φορά έριξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 20χρονης κοπέλας, που έτυχε να περπατάει στον δρόμο και το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 μηνών, χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη μήνυση της κοπέλας, ο δράστης, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Ν. Ιωνία, την πλησίασε και της έριξε βενζίνη στο πρόσωπο, χωρίς καν να τη γνωρίζει.

Η κοπέλα είπε στο Δικαστήριο, ότι ενώ περπατούσε στο δρόμο, ξαφνικά την πλησίασε ο κατηγορούμενος και της πέταξε στο πρόσωπο ένα υγρό, που πιθανόν ήταν βενζίνη. «Έκαιγε το δέρμα μου και δεν μπορούσα να δω», είπε χαρακτηριστικά η 20χρονη, ενώ σε ερώτηση της δικαστή αν πήγε στο Νοσοκομείο, απάντησε αρνητικά και τόνισε ότι πλύθηκε και έβαλε σταγόνες στα μάτια, μετά από σύσταση του γιατρού της.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, είπε ότι δεν ήταν καλά, καθώς είχε επιπτώσεις από τη βενζίνη που μύριζε, σε συνδυασμό με φάρμακα που παίρνει, ενώ τόνισε ότι είναι μόνος του, καθώς η μητέρα του πέθανε και κοιμάται σε ένα βαγόνι του ΟΣΕ.

Ο ίδιος είπε ότι είχε ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και δεν έδειξε να θυμάται για την επίθεση.

Όπως είπε, ενώ βρισκόταν στην οδό Δημητριάδος τον πλησίασαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν διότι ενόχλησε κάποια κοπέλα.

Τελικά το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 μηνών, χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, που σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή και στη συνέχεια θα υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παλιότερα, για το ίδιο πρόσωπο, είχαν κινητοποιηθεί οι αρχές, προκειμένου να μην πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας όπου είχε ανεβεί, σε άλλη περίπτωση να εγκαταλείψει το οδόστρωμα όπου είχε κάνει «κατάληψη», προκειμένου να περάσουν τα αυτοκίνητα, κα.

Πηγή: magnesianews.gr/zougla.gr

_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια