Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Τηλεστάρ» σε ριάλιτι της Σουηδίας ο 24χρονος κατηγορούμενος για ομαδικούς βιασμούς!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 24χρονος Σουηδός, προσωρινά κάτοικος
Ρόδου, που διώκεται για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή.
Ο κατηγορούμενος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», φέρεται να μετείχε σε σπείρα, που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες τις οποίες «ψάρευαν», εκμεταλλευόμενοι την μέθη τους, από συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου. Ο 24χρονος ειδικότερα φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018. Όπως έγραψε η «δημοκρατική» συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Απολογούμενος χθες αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε διακοπές στο νησί τις τελευταίες 3 εβδομάδες.
Υποστήριξε ότι τις δύο προηγούμενες τουριστικές σεζόν βρισκόταν στο νησί και σύχναζε σε συγκεκριμένο κατάστημα της Ορφανίδου ενώ διαμένει σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, που απέχουν μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Τόνισε ότι στη Σουηδία είναι ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι σχέσεων «THE TEMPTATION ISLAND» (κάτι παρεμφερές με το «GAME OF LOVE» που προβαλλόταν φέτος από τη συχνότητα του ANT1).
Επεσήμανε ότι έχει πολλές θαυμάστριες, ειδικά κοπέλες 18-22 ετών, ανάμεσα τους πολλές Σουηδέζες που τον αναγνωρίζουν ακόμη και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο και τον φλερτάρουν, προσθέτοντας ότι οι περισσότερες ομοεθνείς του, που έρχονται στο νησί επιθυμούν να ξεφαντώσουν και να έχουν ερωτικές συνευρέσεις της μίας νύχτας. Σε ό,τι αφορά το πρώτο περιστατικό ομαδικού βιασμού που καταγγέλθηκε από 19χρονη ομοεθνή του υποστήριξε ότι από τον έλεγχο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης προκύπτει ότι είχε επίγνωσή των πράξεων της και ότι αναχώρησε μαζί του αγκαλιασμένοι χωρίς να τους ακολουθεί κάποιος.
Υποστηρίζει ότι πήγαν στο δωμάτιό του και όχι στην παραλία κι ότι εκεί ήταν ο συγκάτοικός του με μια άλλη κοπέλα οι οποίοι αναχώρησαν. Είχαν επαφή, όπως είπε με την συναίνεσή της και επέστρεψε στο κατάστημα. Ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει τι έγινε ακολούθως στην παραλία και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι οι αστυνομικοί έσβησαν το οπτικό υλικό της συσκευής καταγραφής από την 02.09 ώρα και έπειτα, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται η επιστροφή του στο μαγαζί το ίδιο βράδυ.
Για την δεύτερη καταγγελία ομαδικού βιασμού από μια 18χρονη ομοεθνή του την 26η Ιουνίου 2018 ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι η φερόμενη ως θύμα διασκέδαζε στο ίδιο κατάστημα και φιλιόταν με πολλούς άνδρες.
Κάποια στιγμή, όπως είπε, χόρεψε κι εκείνος μαζί της και της πρότεινε να πάνε στο δωμάτιό του πράγμα που δέχτηκε. Συνευρέθηκαν, όπως είπε, ερωτικά με προφυλακτικό με την απόλυτη συγκατάθεσή της και στη συνέχεια επέστρεψαν στο κατάστημα. Την είδε όπως είπε να φιλιέται πάλι με άλλους άνδρες και αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό του βιασμού της.
Υποστήριξε ακόμη ότι τα ιατροδικαστικά ευρήματα δε συμβαδίζουν με τα λεγόμενά της ότι οι υποτιθέμενοι βιαστές της, εκσπερμάτισαν μέσα της, καθώς δε βρέθηκαν ίχνη σπερματοζωαρίων. Θυμίζουμε ότι η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 19η Ιουνίου 2018 όταν μια 19χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ομαδικό βιασμό. Η αλλοδαπή αναχώρησε μόνη της τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από το κατάστημα διότι δεν αισθανόταν καλά. Περπάτησε και έφτασε στην παραλία και κάθησε μόνη της. Λίγη ώρα αργότερα την πλησίασε ένας άνδρας την ρώτησε αν είναι καλά και εκείνη απάντησε αρνητικά και περπάτησε προς την παραλία.
Ο άνδρας αυτός, όπως υποστήριξε, εκμεταλλευόμενος την μέθη της την βίασε και ακολούθως ειδοποίησε άλλους που ασέλγησαν και την βίασαν. Ακολούθησε δεύτερη όμοια καταγγελία από μια 18χρονη ομοεθνή της. Η 18χρονη διασκέδαζε με δύο φίλες της και φεύγοντας από το ίδιο κατάστημα, διαπίστωσε ότι δεν είχε το κινητό της τηλέφωνο.
Άρχισε να το ψάχνει με τις φίλες της και κατέληξαν στην ίδια παραλία. Εκεί, όπως υποστήριξε, τις πλησίασαν 7 με 8 άνδρες, την έβαλαν ανάμεσα τους και την έριξαν στην άμμο.
Την κρατούσαν, της ανέβασαν την φούστα κι άρχισαν να ασελγούν εις βάρος της. Ορισμένοι ήλθαν σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της. Η ίδια ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να θυμηθεί λεπτομέρειες από το συμβάν.
Ως συνήγοροι υπεράσπισής του παρέστησαν οι δικηγόροι κκ. Γιώργος Λαμπαδάκης και Μιχάλης Καραγιάννης.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr


_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια