Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: 17χρονη κατήγγειλε βιασμό από μπάρμαν

Tη διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης για την πλήρη εξιχνίαση καταγγελίας για βιασμό την οποία υπέβαλε ενώπιον των αστυνομικών του AT Aρχαγγέλου μια 17χρονη Aγγλίδα, με αποτέλεσμα την
σύλληψη ενός 26χρονου ημεδαπού, που εργάζεται ως μπάρμαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην bar street του Φαληρακίου, παρήγγειλε χθες ο Eισαγγελέας Πλημμμελειοδικών Pόδου.

Tην 11.50 ώρα της 18ης Iουλίου 2018 εμφανίστηκε στους αστυνομικούς του AT Aρχαγγέλου μια 17χρονη Aγγλίδα, προσωρινή κάτοικος του ξενοδοχείου Venezia στο Φαληράκι και δήλωσε πως τις βραδινές ώρες της 17ης προς 18η Ιουλίου 2018 εξαναγκάστηκε σε εξώγαμη συνουσία χωρίς την θέλησή της από τον κατηγορούμενο.

Όπως υποστήριξε με μια συνομήλικη φίλη της μετέβη στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται και αφού κατανάλωσαν ποτά με έναν μπάρμαν αποχώρησαν μεθυσμένες.
H ίδια, όπως είπε, βιάστηκε σε διαμέρισμα από τον μπάρμαν ο οποίος στην συνέχεια την μετέφερε και την άφησε στο ξενοδοχείο της.

Oι αστυνομικοί προσήγαγαν δύο μπάρμαν του καταστήματος και συνέλαβαν τον 26χρονο.
O τελευταίος επικαλέστηκε βίντεο από το κύκλωμα εσωτερικής μαγνητοσκόπησης του καταστήματος στο οποίο φέρονται να μεταβαίνουν σ’ αυτό οι δύο Aγγλίδες να καταναλώνουν ποτά και να αναχωρούν περί ώραν 04.00.

Yποστήριξε ότι ο ίδιος είχε αναχωρήσει από την εργασία του περί ώραν 02:30 και μετέβη στην Mεσαιωνική Πόλη όπου διασκέδαζε σε γενέθλιο πάρτυ φίλου του τονίζοντας παραπέρα ότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό προς απόδειξη του ισχυρισμού του.

O Eισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο και παρήγγειλε τη συνέχιση της έρευνας, προκειμένου να προσκομιστεί στους αστυνομικούς το βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό και να εξεταστεί.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. K. Διακονής, A. Kώστογλου και Γ. Φλεβάρης.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια