Δεν θα πιστεύετε πόσο είναι το ύψος του 11χρονου αυτού αγοριού!Ένας μαθητής δημοτικού από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας έχει 2.06 μέτρα ύψος και ενδέχεται να είναι ο ψηλότερος μαθητής της έκτης δημοτικού στον πλανήτη.

Πρόκειται για το Ρεν Κέιγιου, ο οποίος είναι μόλις 11 ετών. Το μέσο ύψος ενός 11χρονου αγοριού υπολογίζεται στο 1.45, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πέρυσι, ο Ρεν Κέιγιου είχε τέτοιο ύψος στο νηπιαγωγείο. Ο ίδιος χρειάζεται ειδική καρέκλα για να καθίσει στην τάξη και ορισμένοι καθηγητές που τον βλέπουν για πρώτη φορά, μπορεί ακόμα και να τον διώξουν από την αίθουσα, πιστεύοντας ότι ανήκει σε μεγαλύτερη τάξη.

Ο Ρεν θέλει να εκμεταλλευτεί το ύψος του επιδιώκοντας να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, στο οποίο σχεδιάζει να υποβάλλει αίτηση για να αναγνωριστεί ως ο ψηλότερος μαθητής της έκτης δημοτικού στον κόσμο.

Οι γιατροί που τον έχουν εξετάσει δεν έχουν εντοπίσει κάποια γενετική μετάλλαξη που να εξηγεί το ασυνήθιστο για την ηλικία ύψος του. Όταν ήταν μικρότερος θεωρούσε το ύψος του προνόμιο, καθώς είχε πρόσβαση σε σημεία που άλλα παιδιά δεν έφταναν. Μεγαλώνοντας, κι όταν άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στην πόρτα… άρχισε να το ξανασκέφτεται. Ο ίδιος δηλώνει, βέβαια, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θέλει να σταματήσει να ψηλώνει.

Δείτε το βίντεο:Πηγή: perierga.gr
_