Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Xειροπέδες σε 69χρονο για 18 κιλά κάνναβης (φωτογραφία)


Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 25-6-2018 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) ένας 69χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
 
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον 69χρονο σε πάρκο στην περιοχή της Κυψέλης, να έχει στην κατοχή του τρείς (3) ταξιδιωτικούς σάκους, τους οποίους στη θέα τους απέρριψε στο έδαφος και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

 

Εντός των ταξιδιωτικών σάκων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δεκαοκτώ (18) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους -18- κιλών και -380- γραμμαρίων. Κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των -280- ευρώ.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, στην οικία του κατηγορούμενου στην Μυτιλήνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -26- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια