Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σαν σήμερα σκοτώθηκε o Λαμιώτης αστυνομικός την ώρα του καθήκοντος

15 χρόνια συμπληρώνονται από τον αδόκητο χαμό του Αστυφύλακα Ευάγγελου Καλαντζή.

Ήταν 26 Ιουνίου 2003, όταν ο Αστυφύλακας Ευάγγελος Καλαντζής, ως πλήρωμα της ΟΠΚΕ, σταματούσε για έλεγχο όχημα που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου για Δομοκό λίγο πιο πάνω από τη διασταύρωση του Σανατορίου.
Διερχόμενος οδηγός άλλου οχήματος δεν τον είδε από την αντηλιά με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Το σοκ στην Αστυνομία, αλλά και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα ήταν μεγάλο για τον αδόκητο χαμό εν ώρα υπηρεσίας του 40χρονου τότε άνδρα. «Έφυγε πραγματικά το καλύτερο παιδί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ…..» λέει στο LamiaReport συνάδελφός του.
Ο Βαγγέλης ήταν εξαιρετικά αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Ήταν γεννημένος το 1963 και κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το 1987. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και σε άλλες υπηρεσίες της Αττικής πριν επιστρέψει το 1994 στη Λαμία. Εδώ υπηρέτησε στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στην ΟΠΚΕ.
Άφησε πίσω του τη γυναίκα του και δύο ανήλικες – τότε – κόρες 10 και 15 ετών.
Για την απώλεια του Αστυφύλακα Ευάγγελου Καλαντζή η Ελληνική Αστυνομία ανάρτησε στο λογαριασμό της στο twitter το παρακάτω:
lamiareport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια