Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Kείμενο αναγνώστη για τον Αριστείδη Μουζακίτη και την πυροσβεστική


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr


Είδαμε την ανακοίνωση του πυροσβεστικου Σώματος για τον αδικοχαμένο ανθυποπυραγο Αριστειδη Μουζακιτη  Μεταξύ άλλων έλεγε ...Η συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της σχολής, σφραγίστηκε με το όνομα του συμμαθητή των 65 αποφοίτων, του Αριστείδη Μουζακίτη, ο οποίος κατέληξε λίγες μέρες μετά τον βαρύ τραυματισμό του, πέρσι τον Ιούλιο, στο Μπολάτι Κορινθίας, όπου ως δόκιμος ανθυποπυραγός της συγκεκριμένης σειράς, συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, με ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ.



Συγκεκριμένα, ο άτυχος ανθυποπυραγός καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα που μετάφερε στο μέτωπο της πυρκαγιάς τον ίδιο και άλλους τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι τραυματίσηκαν μαζί με τον οδηγό, ευτυχώς ελαφρύτερα.

 
Για τον λόγο αυτό, η σειρά ονομάστηκε προς τιμήν του «Αριστείδης Μουζακίτης», ενώ η τελετή ξεκίνησε με την ανακοίνωση του ονόματος του.

Άραγε απο το αρχηγείο  δεν Ντράπηκαν   οταν έγραφαν αυτά? Πυροσβέστες πάνω σε τρακτέρ...εν έτη 2018(και μαλιστα Δοκιμοι),,, Δεν συζητάμε οτι όλες οι Υπηρεσιακές ενέργειες ήταν παράνομες στο συγκεκριμένο συμβάν  Αλλα μην ξύνεται πληγές ( ελπίζουμε να αποδοθούν ευθύνες για αυτό που έγινε)

Αγανάκτηση διότι  ονομάζοντας κάποιον Ήρωα νομίζουν οτι θα την βγάλουν καθαρή( Αλλα δεν χρειάζεται η συνείδηση σας το ξέρει καλά τη είστε αλλα και ο καλος υπνος που κάνετε το βράδυ στο κρεβάτι σας....ΑΑΑ και κάποιοι  από εσάς παίρνουν και Νυχτερινό  επίδομα,,,

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια