Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της I.P.A. Δράμας με θέμα την Επικοινωνία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα «Ας μιλήσουμε




για επικοινωνία»που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.)της Διεθνούς Ένωσης ΑστυνομικώντηνΤετάρτη 20 Ιουνίου 2018και ώρα 19:00΄στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Η διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια τωνκοινωνικών εκδηλώσεων τηςI.P.A. Δράμας, ήταν η πρώτη από μια σειρά ενημερωτικών διαλέξεων που  προγραμματίστηκαν να γίνουν στη πόλη της Δράμας, το προσεχές χρονικό διάστημα από διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς εκπαιδευτές, με θέματα που αφορούν το σύγχρονο άνθρωπο. Το έργο των εθελοντών αστυνομικών και τη σημαντική κοινωνική προσφορά της Τ.Δ. Δράμας, τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, παρουσίασε ο Πρόεδρος τηςI.P.A. Δράμαςκαι Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος τηςΔιεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, ο οποίος είναι και διαπιστευμένος διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο ομιλητής και Πρόεδρος τηςΈνωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος (ΕΝΔΙΕ) κ. Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος, από τους Διαπραγματευτές τηςΕλληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, για την πολυετή και σημαντική προσφορά του ως Εκπαιδευτής Διαπραγματευτής τηςΕΛ.ΑΣ.
Για τη δύναμη της επικοινωνίας μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος (ΕΝΔΙΕ) κ. Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος, με πολυετή εμπειρία ως «Διαπραγματευτής Ομηριών και Κρίσεων», καθόσον υπήρξε Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εκπαιδευμένος από τη NewScotlandYardκαι το FBI, έχοντας στο ενεργητικό του τον χειρισμό υποθέσεων απαγωγών γνωστών επιχειρηματιών καιεφοπλιστών, αεροπειρατείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», καθώς και περιπτώσεις ομηριών, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ Αργύρης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. ΜΑΜΣΑΚΟΣ Χριστόδουλος, η Εισαγγελέας Δράμας κα. ΛΑΘΗΡΑ Χρυσάνθη, ο Ανακριτής Δράμας κ. ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ Χρήστος,  η Πρωτοδίκης Δράμας κα. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ Αικατερίνη, ο εκπρόσωπος του Δ/ντή της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, Αστυν. Υποδ/ντής ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος και Πρόεδρος τηςΈνωσης Αξ/κων Ανατ. Μακ.-Θράκης, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Καβάλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, οι Αξιωματικοί Διαπραγματευτές της Περιφ. Ανατ. Μακ. – Θράκης, Πρόεδροι Συλλόγων, Οργανισμών καιΦορέων Ν.Δράμας, αστυνομικοί και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

SERVOPERAMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΚΑΡΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ
www.dramini.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια