Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αποστομωτική απάντηση ηλικιωμένης σε επίδοξους απατεώνες

Μπαράζ τηλεφωνημάτων από απατεώνες σε χωριά της Βόρειας Φθιώτιδας σημειώθηκαν από τους γνωστούς - άγνωστους, που παριστάνουν τους αστυνομικούς, προσπαθώντας να τρομάξουν τα
υποψήφια θύματά τους, εμπλέκοντας συγγενικά τους πρόσωπα σε φανταστικά τροχαία.
Η παρακάτω ιστορία, πάντως, είχε ως πρωταγωνίστρια μία 85χρονη από την Ανάβρα Αλμυρού, τη γνωστή Γούρα, όπου οι απατεώνες βρήκαν... τον μάστορά τους.
Συγκεκριμένα, κάποιος κύριος που μιλούσε καλά τα Ελληνικά πήρε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (28/05) στη γιαγιά και ξεκίνησε να της λέει το σενάριο με το δυστύχημα και θύμα μικρό παιδί, που δήθεν προκάλεσε η κόρη της. Σημειώνεται ότι η γιαγιά πραγματικά έχει κόρη που μένει στη Λαμία και μάλιστα για να πεισθεί ότι η συγκεκριμένη ιστορία είναι αληθινή, μια γυναίκα στο βάθος της γραμμής έκλαιγε και φώναζε, ζητώντας της βοήθεια.
Η απάντηση όμως της γιαγιάς, που είχε ενημερωθεί σχετικά από τα παιδιά της για παρόμοια σενάρια που μετέρχονται οι απατεώνες, τον άφησε άγαλμα: «Πού είπατε ότι την έχετε; Στο Τμήμα; Κρατήστε την εκεί να μην κρυώσει!».
Εννοείται ότι το τηλέφωνο έκλεισε και όπως γρήγορα διέρρευσε στο χωριό -γι' αυτό άλλωστε και δημοσιοποιήθηκε η ιστορία- είναι ότι εκείνο το βράδυ οι απατεώνες προσπάθησαν σε πολλά ακόμη σπίτια να βρουν θύματα, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρουν.
Πηγή: lamiareport.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια