Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο ψυχιατρείο ο μητροκτόνος της Ορεστιάδας


Τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 60χρονος ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη μητέρα του στο χωριό Χανδράς, επειδή δεν του έδινε χρήματα για να πληρώσει το
ατύχημα που είχε προκαλέσει, έκαναν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση να εξετάζει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο.
Η άτυχη 86χρονη κρατούσε τα χρήματα από την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε ο γιος της λόγω του προβλήματος υγείας του. Όταν εκείνος τα ζήτησε για να αποζημιώσει τον παθόντα του ατυχήματος που προκάλεσε πριν από λίγο καιρό στο Διδυμότειχο με τη μοτοσικλέτα του, η η μητέρα του αρνήθηκε προκαλώντας την έκρηξή του. Ο 60χρονος την άρπαξε από το λαιμό προσπαθώντας να την στραγγαλίσει και, όταν δεν τα κατάφερε, την σκότωσε χτυπώντας την με τα χέρια του!
Μέσα στο θολωμένο του μυαλό, φαίνεται πως δεν κατάλαβε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή, γιατί όταν πήγε να τους επισκεφθεί ένας γείτονας του είπε ότι κοιμάται στο δωμάτιο της και παρέμεινε όλη την Κυριακή μέσα στο σπίτι! Όταν η άτυχη γριούλα βρέθηκε νεκρή, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι έσπρωξε τη μητέρα του κι εκείνη έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Όμως, ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που έκανε τη νεκροτομή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διαπίστωσε ότι ο θάνατος επήλθε από πολλά και ιδιαίτερα βίαια χτυπήματα! Αν οι ειδικοί που θα εξετάσουν τον ήδη κατηγορούμενο μητροκτόνο αποφανθούν ότι έχει το ακατλόγιστο, θα φιλοξενηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

flashnews.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια