Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

'Ενωση Δράμας : "Σταθερός προσανατολισμός , καθαρές θέσεις και άμεση ενημέρωση"

Η Ενωση Δράμας για τη συμμετοχή των εκπροσώπων της στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ:


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Δράμα 29/05/2018
Αριθ. Πρωτ : 50/3/12
Σταθερός προσανατολισμός , καθαρές θέσεις και άμεση ενημέρωση είναι το τρίπτυχο του άξονα πάνω στο οποίο το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας εδράζει τον τρόπο με τον οποίο εκπροσωπεί το σύνολο των συναδέλφων μελών του. Σε αυτό το πλαίσιο ο Πρόεδρός μας ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος συμμετείχε στο διήμερο εργασιών του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ που έλαβε χώρα στις 23 και 24 Μαίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με παρούσα τη φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας .
Ενώπιον του σώματος των συνέδρων , ο εκπρόσωπός μας πήρε τον λόγο , αναλύοντας σε ενα ακόμη Γενικό Συμβούλιο ,το πακέτο των προβλημάτων που ταλανίζουν τους υπηρετούντες στη Δ.Α Δράμας. Συνοπτικά ως προς το περιεχόμενο της τοποθέτησής του αναφέρθηκαν οι δυσλειτουργίες στο κλιμάκιο διαβατηριακού ελέγχου στην Εξοχή Κάτω Νευροκοπίου Δράμας ,τα θέματα που προκύπτουν από την λειτουργία ανοιχτού κέντρου Φιλοξενίας στην ΒΙ.ΠΕ. Δράμας και ΠΡΟΚΕΚΑ Παρανεστίου , καθώς και τις συνεχείς μετακινήσεις της Δ.Υ. και ΟΠΚΕ Δράμας προς ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης.
Θυμίζουμε ότι έχουμε καταθέσει γραπτό υπόμνημα προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ τον μήνα Μάρτιο , στο οποίο αναλύθηκαν όλες οι πτυχές των αναφερόμενων προβλημάτων τα οποία ακόμα δεν έχουν λυθεί . Εμείς ως εκπρόσωποι των Αστυνομικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Δ.Α.Δράμας θα συνεχίσουμε την πάλη έως και το τελευταίο πρόβλημα να αναδειχθεί και να βρει την τελική του λύση.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος - Η Γεν.Γραμματέας
ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια