Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τους δημάρχους του κεντρικού τομέα Αττικής ο Νίκος Τόσκας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συναντήθηκε την Παρασκευή με δημάρχους του Κεντρικού Τομέα Αττικής. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό
κλίμα, συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στις περιοχές των δήμων. Μετείχαν ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόριος Κατωπόδης, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλειος Βαλασόπουλος, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Καισαριανής Ιωάννης Περρης και ο αντιδήμαρχος Υμηττού-Δάφνης Αλέξανδρος Λιακόπουλος.


Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ από την Ελληνική Αστυνομία ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.
Μετείχαν ακόμα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος Δημήτριος Στεργιόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Λυδάκης.


Η πορεία υλοποίησης των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρθηκαν κατά τη συνάντηση θα εξεταστεί στις αρχές του επόμενου μήνα.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια