Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταβολή εφάπαξ χρηματικού βοηθήματος - Η υπομονή η κοροϊδία και η ασχετοσύνη των αρμοδίων έχουν τα όρια τους

Δημοσιεύουμε μήνυμα αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Ως γνωστό η καταβολή υλοποιείται εντός ενδεικτικής προθεσμίας έξι (6) μηνών από την πλήρωση του φακέλου με τα απαιτούμενα
δικαιολογητικά. Όπως καταλαβαίνουμε χρονικός περιορισμός για την πλήρωση δεν υπάρχει, οπότε για να πραγματοποιηθεί η καταβολή του εφάπαξ αποτελεί "ζήσε Μάη να φας τριφυλλι".
Το δεύτερο παράθυρο για την παράταση καταβολής του εφάπαξ βοηθήματος ειναι σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑ όταν συντρέχουν ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΛΟΓΟΙ για έξι (6) μήνες επιπλέον.
Οι αποστρατευθέντες με τις κρισεις του Ιανουαρίου 2017 αναμέναμε τον Νοέμβριο του 2017 για την χορήγηση της προκαταβολής σύνταξης και από τότε αναμένουμε τη Διαχείριση Χρηματικού τη Διεύθυνση Πληροφορικής και όποια άλλη Διεύθυνση εμπλέκεται προκειμένου να αποστείλουν τα απαραίτητα στοιχεία στο ΤΕΑΠΑΣΑ.
Η τελευταία ενημέρωση απο το ταμείο είναι ότι τα στοιχεία που τους έστειλε η Διαχείριση Χρηματικού ήταν λάθος και τα επέστρεψαν πάλι πίσω και ότι η καταβολή θα πάει για Ιούλιο 2018 <και βλέπουμε>.
Ο κύριος Τσουβαλάς που διανύει το τρίτο έτος της θητείας είναι ευχαριστημένος με τις αρμόδιες εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τους προϊσταμένους αυτών. Θα συντονιστούν επιτέλους να τελειώνουμε με αυτή τη διαδικασία;;;;
Η υπομονή η κοροϊδία και η ασχετοσύνη των αρμοδίων έχουν τα όρια τους.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια