Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κιλκίς: Αστυνομικός οδηγούσε χωρίς να έχει βγάλει ποτέ δίπλωμα


Το ότι υπηρετούσε το νόμο, φαίνεται πως έκανε έναν μεσήλικα αστυνομικό που υπηρετεί σε μεθοριακό σταθμό στο Κιλκίς να πιστεύει ότι ο ίδιος είναι... υπεράνω των διατάξεων! Έτσι, θεώρησε περιττό να βγάλει άδεια οδήγησης και οδηγούσε επί χρόνια ολόκληρα χωρίς... δίπλωμα!

 

Η παραβατική συμπεριφορά του συγκεκριμένου αστυνομικού είχε υποπέσει στην αντίληψη των συναδέλφων του και είχε ενημερωθεί γι' αυτήν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, ο οποίος μάλιστα τέθηκε επικεφαλής στην επιχείρηση που έγινε οργανωμένα από άνδρες της Τροχαίας για να ξεσκεπαστεί.

 

Οι τροχονόμοι τον σταμάτησαν σε μπλόκο και, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια οδήγησης, ο ένστολος παραδέχθηκε ότι... δεν είχε βγάλει ποτέ!

 

Όπως ήταν επόμενο, σε βάρος του παραβάτη αστυνομικού που πίστευε ότι θα βρισκόταν ες αεί στο απυρόβλητο, κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία με τον σχηματισμό δικογραφίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ., ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διερευνά αν έχουν ευθύνη και οι κατά καιρούς προϊστάμενοί του, για το ενδεχόμενο να του εμπιστεύονταν υπηρεσιακά οχήματα χωρίς να ξέρουν ότι δεν είχε δίπλωμα!

 

Πηγή: ekriti


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια