Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικοί Φρουροί: Επέστρεψε η ΔΙΑΣ στη ΝΔ δύο μήνες μετά

Διαβάστε την ανακοίνωση - καταγγελία του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών: Στις 10 Απριλίου του 2018 ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων
σχετικών με την ασφάλεια της χώρας, «επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και του ζήτησα να αξιοποιήσει το 20% των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για τη φύλαξη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα σε περιπολίες στις γειτονιές. Συγκεκριμένα του ζήτησα να αποδεσμεύσει το σύνολο της Ομάδας Δίας που φυλάσσει τα γραφεία του κόμματος και το πολιτικό μου γραφείο προς αξιοποίηση για τις ευρύτερες επιχειρησιακές ανάγκες της αστυνομίας.»
Δύο μήνες μετά ενημερώνουμε ότι η ΔΙ.ΑΣ επέστρεψε στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, οπότε και καλούμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει εκ νέου με τον κ Αρχηγό της Αστυνομίας.
Η ΔΙ.ΑΣ όμως, δεν επέστρεψε μόνο στα πολιτικά κόμματα εγκαταλείποντας για ακόμη μια φορά τον τομέα της δίπλα στους απλούς πολίτες, επέστρεψε φρουρώντας νέες κατοικίες και γραφεία πολιτικών αξιωματούχων.
Η δράση μάλιστα των γνωστών αγνώστων συλλογικοτήτων έχει πλέον δημιουργήσει μια νέα «αστυνομία» που φτάνει πάντα αφού τελειώσουν εκείνοι τις καταστροφές τους και μένουν εκεί ξεχασμένοι μέχρι να τους ανακαλύψουν.
Ο φόβος μάλιστα για την επόμενη «δράση» τους, δέσμευσε σχεδόν ότι απέμεινε από τη ΔΙ.ΑΣ και την αστυνόμευση, σε δρομολόγια αποκλειστικής επιτήρησης κατοικιών και υπηρεσιών, διπλωματικών αυτή τη φορά αξιωματούχων. Τα περισσότερα εξ αυτών προκύπτουν με προφορικές εντολές και την ευθύνη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, ο οποίος έχει καταργήσει τον ρόλο και την αποστολή μιας εκάστης υπηρεσίας, διαθέτοντας σε μέτρα τάξης , στατικές φυλάξεις, αποκλειστικές επιτηρήσεις ομάδες που τις συνθέτουν αστυνομικοί προερχόμενοι σε κάποιες περιπτώσεις από 5 διαφορετικές υπηρεσίες, εκθέτοντας όλους σε πολύ σοβαρούς κινδύνους!!
Μια αστυνομία που τρέχει πίσω και μετά από τις συνήθως καταστροφικές δράσεις του ρουβίκωνα χωρίς επιχειρησιακό σχεδιασμό και την βούληση να τους συλλάβει, μια αστυνομία που η πολιτική της ηγεσία κατήργησε τη μοναδική(Δ.ΕΛ.Τ.Α) αστυνομική μονάδα που μπορούσε να προστατεύσει τη χώρα από αυτές τις καταστροφές, δεν είναι αστυνομία των πολιτών και της κοινωνίας τους, αλλά αστυνομία του ρουβίκωνα και της δράσης του. 
 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-O-                                             -O-   
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια