Γεύμα γνωριμίας από τους Φίλους ΕΛΑΣ Δυτικής Αττικής

Από τον Όμιλο Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής με την ευκαιρία συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώθηκε το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου, γεύμα γνωριμίας και
περαιτέρω  συνεργασίας με τα Στελέχη των Αστυνομικών Υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική.


Στην εκδήλωση παρέστησαν οι:
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Δ/ντης Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Ψωμάς, ο Υποδ/ντής Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Κοκκαλάκης, ο Δ/ντης Δ/νσης Αστυνομίας Δυτ. Αττικής Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκης, οι Δ/ντες ΔΑΔΑ κ.κ. Μανούσος Βαλσαμάκης, Ιωάννης Πενταγιώτης, ο Δ/ντης ΥΑΔΑ κ. Γεώργιος Μάγκας, καθώς και οι Διοικητές από τα Αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα Ασφαλείας, Τμήματα Τροχαίας.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Μαθιουδάκης στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ομίλου που αφορούν την ηθική και υλική  στήριξη των οικογενειών των Αστυνομικών θυμάτων του καθήκοντος, καθώς και των Αστυνομικών που τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Τη βράβευση των Αστυνομικών που διακρίθηκαν στον τομέα καταπολέμησης της εγκληματικότητας και των τροχονόμων που συνέβαλαν στην οδική ασφάλεια και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων Αναφέρθηκε ακόμη στην ανέγερση μνημείων προς τιμή των ηρώων του Σώματος  (θυμάτων του καθήκοντος)
και στη βράβευση των παιδιών των Αστυνομικών που διακρίθηκαν στις σπουδές τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Ανώτερα Τεχνολογικά Ιδρύματα 
Τόνισε πως η μέχρι σήμερα συνεργασία θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον και ευχαρίστησε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία για την αμέριστη στήριξή τους στο Όμιλο 
Ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για την παρουσία τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ως πολίτης προς τους Αστυνομικούς για την ασφάλεια και προστασία που παρέχουν στην κοινωνία.
Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος Φιλιππάκος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου για το ιδιαίτερα σημαντικό έργο  στήριξης των Αστυνομικών και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την προσφορά τους στην Αστυνομική οικογένεια.
Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης. 
                                                                   
          Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ  Ιωάννης                       ΠΑΛΑΣΑΡΗΣ Γεώργιος


_