Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσκλητήριο μήνυμα συμμετοχής των μελών στις εκλογές της Ένωσης, από τον Πρόεδρο της ΕΑ.ΑΜΘ - Επικεφαλής ΕΣΚΑ ΑΜΘ

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,
μέλη της ΕΑ.ΑΜΘ

Σε λίγες ώρες από τώρα η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ,  τρίτη κατά σειρά δύναμη της ΠΟΑΞΙΑ, καλείται να εκλέξει εκείνους που θα την  εκπροσωπουν για τα επόμενα τρία χρόνια 2018-2021 στα διάφορα όργανα της. Συγκεκριμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο, στην Εξελεγκτική Επιτροπή, στα Συμβουλια Μεταθέσεων των Διεύθυνσεων Αστυνομίας καθώς και στην δευτεροβαθμια οργάνωση ως Αντιπρόσωποι την Ομοσπονδία.

Στην κρίσιμη συγκυρία που βρισκόμαστε κατά την οποία τα μεγάλα θεσμικά ζητήματα βρίκονται ανοιχτά πάνω στο τραπέζι ,θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία της διεκδίκησης και της δικαίωσης ακόμα πιο δυνατοί.

Η ισχυρή παρουσία σας στην κάλπη θα σημάνει για όλους μας ισχυρότερη εντολή , ισχυρότερη εκπροσώπηση , ισχυρότερη φωνή στα κέντρα αποφάσεων. Για αυτούς τους λόγους καλώ κάθε έναν σας ξεχωριστά να προσέλθετε σε μία από τις κάλπες στην Δράμα 2/6/2018, την Αλεξανδρούπολη 3/6/2018 ή στην Κομοτηνή 4/6/2018 καταθέτοντας δημοκρατικά την βούλησή σας για τη σύνθεση των προσώπων που επιθυμείτε να σας εκπροσωπούν.Η κάθε ψήφος σας μετράει!!

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι υποψήφιοι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία για να αξιολογηθούν, οι παλαιότεροι για το πόσο ήταν παρόντες στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν όλη αυτήν την περίοδο , αλλά και οι νέοι για το πόση διάθεση έχουν να συμβάλλουν στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ένωσης και της Ομοσπονδίας .

Είμαι βέβαιος ότι η ομόνοια , η ενότητα και το αίσθημα κοινής πλεύσης θα πρυτανεύσει και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Καλή επιτυχία σε όλους.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια