Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απίστευτο - Δάγκωσε αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα Πέμπτη 7/6 κατά τις απογευματινές ώρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest,  το θυμό ενός αλλοδαπού υπηκοότητας Γερμανίας "πλήρωσαν" 
δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε γενόμενο έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα του επί της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο ύψος της Δροσιάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο όχημα του αλλοδαπού βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Έτσι, μόλις οι αστυνομικοί εντόπισαν το ναρκωτικό στην κατοχή του προσπάθησαν να τον συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου. Εκείνος όμως, όχι μόνο αντιστάθηκε, αντίθετα, επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς, όπου τον έναν από τους δύο, τον δάγκωσε στο χέρι ενώ στον συνάδελφό του, του κατάφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια. Έτσι, ο αλλοδαπός συλληφθείς πέραν της κατηγορίας για κατοχή ναρκωτικών αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης σε βάρος αστυνομικών.

Τέλος, η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων ΠΡΕΒΕΖΑΣ δια του προέδρου της, κ.Κώστα Μπάκα έχει ήδη αποτανθεί σε δικηγορικό γραφείο της ΠΡΕΒΕΖΑΣ ζητώντας την προστασία των δικαιωμάτων των δυο ανωτέρω αστυνομικών.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια