Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερίδα: Λοιμώξεις Αναπνευστικού και Πυροσβέστες

Με την υποστήριξη της ΕΑΠΣ, η Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος  και η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργάνωσαν την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 σε αίθουσα του ξενοδοχείου
ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα,  επιστημονική ημερίδα με θέμα "Λοιμώξεις αναπνευστικού και Πυροσβέστες" .



Στην ημερίδα ο Πύραρχος-Πνευμονολόγος Αλέξανδρος Τσακατίκας μίλησε για την επίδραση των τοξικών αερίων στο αναπνευστικό σύστημα, η Επίκουρη Καθηγήτρια Πνευμονολογίας του Ν.Ν.Θ. "Η Σωτηρία" Ν. Ροβίνα μίλησε για την οξεία επίδραση του καπνού σε αεραγωγούς, η Επιμελήτρια Β΄Πνευμονολόγος του "ΓΝΑ Ευαγγελισμός", Σ. Τσικρικά, μίλησε για τις συνηθέστερες λοιμώξεις του αναπνευστικού,και η Επίκουρη καθηγήτρια Πνευμονολογίας του "Γ.Ν.Α. Ευαγγελσμός" Π.Κατσαούνου μίλησε για το "τσιγάρο και τους Πυροσβέστες"



Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ ευχαρίστησε  του επιστήμονες της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για το ενδιαφέρον τους για τους Πυροσβέστες και το έργο τους, που εκδηλώνεται με έμπρακτο τρόπο, τόσο με τις ενημερωτικές δράσεις όσο και με την ιδιαίτερη συμβολική και ουσιαστική δράση με την περσινή δωρεά των μασκών μιας χρήσης,στην μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο Αττικής.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια