Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πατέρας ευχαριστεί τη ΔΙ.ΑΣ για τη βοήθεια που του παρείχε

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη: Ο υιός μου Νίκος , εγώ και η οικογένειά μου  θέλουμε  να  ευχαριστήσουμε  τους  άνδρες  της  ομάδας  ΔΙ.ΑΣ  που  μας  στήριξαν  και  βοήθησαν  σε  μια 
δύσκολη  για  μας  στιγμή.
     Αχαρνές , ημέρα  Πέμπτη  στις  12-04-2018 και  περί  ώρας 13.30 , ο οκτάχρονος υιός  μου ύστερα από  πτώση  από  ύψος 2 μέτρων  τραυματίζει  σοβαρά  τη  δεξιά  άκρα  χείρα  του. Αιμορραγώντας  και  όντας  φανερά τα οστά τον παίρνω στο Ι.Χ αυτοκίνητό μου να τον πάω στο νοσοκομείο Παίδων . Περνώντας  έμπροσθεν  του  Α.Τ Αχαρνών συναντώ μια ομάδα  ΔΙ.ΑΣ  και  συγκεκριμένα  την  ομάδα  509-2, Γ’  αλλαγή  Δυτικής  Αττικής  ,βάρδιας  13.00-19.00 .
Όντας σοκαρισμένος απ ’το  ατύχημα και την κατάσταση του υιού μου μπέρδευα τα λόγια μου απευθυνόμενος στους αστυνομικούς . Χωρίς εν τέλει να καταφέρω να τους εξηγήσω , κατάλαβαν αμέσως ότι χρειαζόμουν βοήθεια. Με καθησύχασαν και προσφέρθηκαν να με συνοδεύσουν στο Παίδων.
Με μία μοτοσυκλέτα έμπροσθεν και μια όπισθεν του αυτοκινήτου μου και  ανοίγοντας το δρόμο στους δρόμους της Αθήνας σε ώρα αιχμής , με ασφάλεια και αμεσότητα  έφτασα εγκαίρως στο Π.Γ.Ν. Αγλαΐα Κυριακού. Παράτησα το αυτοκίνητο δίπλα στην είσοδο των επειγόντων ξεκλείδωτο με τα κλειδιά στο διακόπτη και έτρεξα στο χειρουργικό.
Αφού εισήχθη ο υιός μου για επέμβαση , βγήκα στην είσοδο να τακτοποιήσω το αυτοκίνητό μου. Το βρήκα παρκαρισμένο  και κλειδωμένο στη θέση του!! Ευχαρίστησα  όλη την ομάδα μην έχοντας λόγια πραγματικά(!!) , η οποία αναχώρησε άμεσα για το υπόλοιπο της βάρδιάς της.
Πέραν απ ‘ τον άψογο επαγγελματισμό τους , στάθηκαν επάξια δίπλα σε έναν πολίτη που είχε ανάγκη , με ανθρωπιά και ευαισθησία!!  Είθε η Παναγιά μας  να σας  προστατεύει από κάθε κίνδυνο  και να σας φυλά ώστε να συνεχίσετε το λειτούργημα που επιτελείτε!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ!!
                                      
                   Με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση
                              Καστός Νικ.Δημήτριος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια