Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εθιμοτυπική συνάντηση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ηλείας με τον Αστυνομικό Δ/ντή Σ.Παπασωτηρίου

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών 

Υπαλλήλων Ελληνικής Αστυνομίας Ηλείας στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σωτήριο Παπασωτηρίου την Παρασκευή (22/6). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από την συγκρότηση του νέου Δ. Σ.
Ο πρόεδρος Παναγιώτης Ζώντος εκπροσωπώντας το Δ.Σ. και απευθυνόμενος στον κ. Παπασωτηρίου είπε τα εξής:
“Στα πλαίσια μιας διαρκούς και αγαστής συνεργασίας πραγματοποιούμε επίσκεψη σήμερα εθιμοτυπική σαν νεοσύστατο ΔΣ. Η πολύχρονη εμπειρία σας και η αγάπη σας για την Αστυνομία, σε συνδυασμό με τον ανιδιοτελή χαρακτήρα σας, είναι τα στοιχεία που χρειαζόμαστε προκειμένου να φέρουμε προς επίλυση τα προβλήματα της Διεύθυνσης μας, αυτά που άπτονται της αρμοδιότητας σας, αλλά και αυτά που είναι εκτός, καθότι σας θέλουμε αρωγό και συμπαραστάτη στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε. Θέλουμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας δυναμική και λειτουργική, εδραιώνοντας το αίσθημα ασφάλειας απέναντι στους πολίτες και προσφέροντας στους συναδέλφους μας, ομαλότητα στον υπηρεσιακό τους βίο”.
Στην συνέχεια υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Διευθυντή για τα προβλήματα που απασχολούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο, ο Αντιπρόεδρος και Ταμίας της Ένωσης Αχτύπης Μαρίνης, ο Γεν. Γραμματέας Πικέας Δημήτριος καθώς και ο απερχόμενος Πρόεδρος Παναγούλης Ηλίας. Τα μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν στον κ. Παπασωτηρίου υπόμνημα με τα κυριότερα προβλήματα που έχουν επισημάνει ως προτεραιότητα, ενώ αυτός με την σειρά του τους ευχήθηκε καλή προσπάθεια κι επιτυχία στο έργο τους.
myilianews.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια