Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια είναι τα καλύτερα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείς με το ταίρι σου;


Όλα τα ελληνικά νησιά είναι πανέμορφα και μοναδικά με τη δική τους ιστορία και τα δικά τους υπέροχα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν.

Παρακάτω μπορείς να δεις τα καλύτερα νησιά για να πας με το κορίτσι σου και να περάσεις φανταστικές στιγμές, φέτος το καλοκαίρι.

Οι διακοπές μας θέλουμε να χαρακτηρίζονται από ανεμελιά και ξεκούραση, πάντα με όμορφα τοπία και μοναδικές θάλασσες. Τα νησιά που θα δούμε έχουν να σου προσφέρουν πληθώρα από υπηρεσίες και παροχές, σε συνδυασμό με απίστευτα τοπία και θάλασσες που σε μαγνητίζουν.

Ποια, λοιπόν, είναι τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά για ζευγάρια;

1. Μήλος


Ένα νησί όπου θα σας μείνει αξέχαστο, με τις τροπικές του παραλίες, το εντυπωσιακό του Κάστρο της Πλάκας που θα σου χαρίσει ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και τις πάμπολλες επιλογές για βόλτες και εξορμήσεις.

2. Φολέγανδρος


Ένας μικρός θησαυρός του Αιγαίου, η Φολέγανδρος θα σας χαρίσει απίστευτα τοπία που γαληνεύουν το μάτι. Λόγω του υψομέτρου στο οποίο είναι χτισμένη η Χώρα του νησιού, θα σας μαγέψει με το επιβλητικό της τοπίο.

3. Αμοργός


Ένα όμορφο κυκλαδίτικο νησί με απέραντες ομορφιές, στο οποίο γυρίστηκε η φημισμένη ταινία «Το απέραντο γαλάζιο». Θα κολυμπήσετε σε απίστευτες παραλίες και θα σεργιανίσετε σε μοναδικά μονοπάτια με θέα το πιο γαλήνιο γαλάζιο που έχετε ποτέ αντικρίσει.

4. Κουφονήσια


Στα υπέροχα Κουφονήσια, θα βρεις δυο νησιά που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Είναι ιδανικά για εναλλακτικές διακοπές και για τους λάτρεις της φύσης και της κολύμβησης. Μπορεί να μην έχει την έντονη ζωή άλλων νησιών, αλλά είναι υπέροχα για ρομαντικές και ήρεμες διακοπές.

5. Σίφνος


Η Σίφνος είναι ένα πανέμορφο νησί με πολλά αξιοθέατα και μοναδικές παραλίες να εξερευνήσεις. Υπόσχεται ήρεμες διακοπές με πολλές επιλογές για έξοδο και καλό φαγητό. Η θέα που θα αντικρίσετε από ψηλά, θα σας μαγέψει με την επιβλητικότητα και την αρχοντική του όψη.

6. Κύθηρα


Τα Κύθηρα θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν με τα σπήλαιά της, τις ανεπανάληπτες παραλίες της και τα ήρεμα χωριουδάκια της που χαρακτηρίζονται από φιλοξενία και καλό φαγητό. Υπέροχες διακοπές για ρομαντικές ψυχές που ζητούν κάτι το καινούργιο.

7. Σκιάθος


Στη Σκιάθο οι επιλογές για έντονη αλλά και ήρεμη ζωή είναι πραγματικά άπειρες. Οι παραλίες θα σας μαγέψουν με τα καταγάλανα νερά τους και τις παροχές τους. Πανέμορφο νησί για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να περάσουν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και καλοπέρασης.

8. Σαντορίνη


Ποιος δεν έχει ακούσει γι’ αυτό το νησί, το οποίο είναι συνυφασμένο με τα ζευγάρια και τη ρομαντική αύρα που αποπνέει. Τα καλντερίμια του, η μοναδική του θέα από ψηλά που μαγεύει όποιον την αντικρίσει και οι επιλογές για έξοδο και καλό φαγητό, το κατατάσσουν στις υψηλότερες θέσεις για νησιά κατάλληλα για ζευγάρια, παγκοσμίως.


Πηγή: the-man.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια