Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Σερρών συγχαίρει τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Σερρών: Μέσω της παρούσας επιστολής, η Ένωση μας και το  Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια στους
συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  Σερρών/ Υ.Α. Σερρών, διότι επιδεικνύοντας ιδιαίτερο υπηρεσιακό ζήλο, αφοσίωση και πίστη στο καθήκον και έπειτα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα πέτυχαν την εξάρθρωση κυκλώματος εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, την κατάσχεση 60 περίπου κιλών ακατέργαστης κάνναβης, την σύλληψη των δραστών  και παραπομπή τους στη δικαιοσύνη. Εκφράζει επίσης τα θερμά συγχαρητήρια και στους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Σερρών, της Ο.Π.Κ.Ε. Σερρών και της Ο.Π.Κ.Ε. Χαλκιδικής για την σημαντική αρωγή και συμμετοχή τους που είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχή έκβαση της αστυνομικής επιχείρησης .
        Για ακόμη μία φορά, συνάδελφοι μας απέδειξαν το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, φιλότιμου,  εργατικότητας και μεθοδικότητας που επιδεικνύουν  κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους,  κρατώντας ψηλά τον πήχη του λειτουργήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος


 
Η Γενική Γραμματέας


ΖΑΓΟΡΑ Ελπίδα

 
 

             

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια