Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ Υ.ΜΕ.Τ.

Η γιορτή του ποδοσφαίρου έλαβε τέλος. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ οχτώ ώρες υπηρεσίας πριν την έναρξη του αγώνα. Παρά ταύτα όμως οι διμοιρίες απέδειξαν για άλλη μια φορά, παρά τη
λειψανδρία (12 και 13 άτομα) ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση προκύψει. Θα πάρουμε άλλη μια φορά τα θετικά σχόλια και χτυπήματα στην πλάτη, αλλά πρέπει επιτέλους να δούμε κάποια υλική αμοιβή.

  • Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, ενώ το προσωπικό γίνεται όλο και λιγότερο, οι διαταγές για διάθεση ατόμων από τις διμοιρίες σε σημείο έρχεται η μια πίσω από την άλλη (Τουρκική – Αγγλική – Γαλλική – οικία Πρωθυπουργού). Να δούμε πόσο θα αντέξουμε ακόμα.
  • Συγχαρητήρια στο τζιπ της πρεσβείας Η.Π.Α. που άμεσα αντελήφθη την φωτιά σε παρακείμενη οικοδομή κι έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα μέχρι να προσέλθει η Π.Υ. ,πράξεις που αποδεικνύουν το ήθος των ανδρών των διμοιριών.
  • Μήνυση από την πρώην Πρόεδρο της Βουλής για τα γεγονότα στο Πταισματοδικείο. Στην πράξη της δεν θα αναφερθούμε. Το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι το πόσο απροστάτευτα είναι τα μέλη των διμοιριών και την ταλαιπωρία την οποία θα υποστούν, διότι η προκαταρκτική εξέταση ορίστηκε στο Λαύριο!!! Ευτυχώς που ήδη η Ένωση Αθηνών κατέθεσε μήνυση εις βάρος παντός υπευθύνου και είναι πάντα αρωγός σε οτιδήποτε ζητηθεί. Το μόνο που έχουμε να καταλογίσουμε στη Διοίκηση είναι ότι καθυστέρησε να μας ενημερώσει, ώστε ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης να προβεί με ευχέρεια χρόνου σε όλες τις νομικές ενέργειες (υπομνήματα, δικαστική παράσταση κλπ).
  • Συγχαρητήρια στη διμοιρία του Γ΄ ΤΜΕΤ που είχε αποσπασθεί στη Μυτιλήνη και που ήταν μόνη της σε εξέγερση μεταναστών στη Μόρια και δεν άφησε με τις ενέργειές της να διασαλευτεί η τάξη.
  • Ομοίως στη διμοιρία του Δ΄ ΤΜΕΤ στη συγκέντρωση καθηγητών και άλλων συλλόγων στην Ηρώδου Αττικού που αντέδρασε επαγγελματικά.

  • Μετά από συνεχείς πιέσεις και παρουσία μελών του Δ.Σ. κάθε Τετάρτη στους πλειστηριασμούς στα δικηγορικά γραφεία έγινε αλλαγή δόγματος στα μέτρα.
  • Κατόπιν ενεργειών την Μ. Πέμπτη μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.  συναντήθηκαν με τον Επιτελάρχη και βρέθηκε επιτέλους κονδύλι για τη συντήρηση και την επισκευή των ανελκυστήρων στη Δ.Α.Ε.Α. Αναμένουμε από τη Διοίκηση να κάνει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες.  
  • Κάθε μήνα και λιγότεροι, κάθε μήνα υποσχέσεις για ενίσχυση προσωπικού.


Επιμέλεια: ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Μιχαήλ, ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ΑΛΕΞΙΟΥ Κωνσταντίνος, ΔΟΥΒΛΗΣ Απόστολος
ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Σπυρίδων, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΤΖΑΝΗΣ Αντώνιος, ΤΖΕΡΑΒΙΝΗΣ Σπυρίδων, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος


Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αθηνών "ΣύγχρονηΑστυνομία" , που μόλις κυκλοφόρησε
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια