Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ από επίθεση σε βάρος ποινικού Γ. Σκαφτούρου

Προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ για συνέχεια στον «πόλεμο της νύκτας» προκαλεί η επίθεση με μαχαίρι -το μεσημέρι της Τρίτης- στην Στ' Πτερυγα των φυλακών Κορυδαλλού σε βάρος
γνωστού ποινικού Ιωάννη Σκαφτούρου, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2009 αλλά και σε πολλές υποθέσεις εκβιάσεων και εγκληματικών ενεργειών. Ο κρατούμενος κτυπήθηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση κατά του ποινικού σημειώθηκε σε χώρο του αρχιφυλακείου όπου έχουν πρόσβαση, παράτυπα, πολλοί κρατούμενοι. Οπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές βασικοί ύποπτοι για την επίθεση κατά Σκαφτούρου είναι ομάδα Αλβανών ποινικών που έχει συσκετισθεί με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τις επιθέσεις στον Κορυδαλλό εναντίον του Νίκου Μαζιώτη και άλλου ποινικού κρατουμένου.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί οι δολοφονίες των ποινικών Βασίλη Στεφανάκου (στενός συνεργάτης του θύματος της επίθεσης στον Κορυδαλλό), Βασίλη Γρίβα και Γιώργου Λίτσα. Επιπλέον στον Κορυδαλλό έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια και άλλες αιματηρές επιθέσεις που έχουν αποδοθεί στον «πόλεμο της νύκτας».

Βασίλης Λαμπρόπουλος - tovima.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια