Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία αναγνώστριας για επίθεση που δέχθηκε από αντιεξουσιαστές στα Γιάννενα

Δημοσιεύουμε καταγγελία αναγνώστριας του bloko.gr: Σχετικά με την Διαδήλωση για τη Μακεδονία στις 06/06/2018, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων όπου και παρευρεθήκαμε εγώ η
Γκιούσα Αφροδίτη ετών 37 μαζί με την μητέρα μου την Γκιούσα Γεωργία ετών 62 ταξιδεύοντας από την Πάτρα, καταγγέλουμε την ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΒΕΒΗΛΩΣΗ που υπέστη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ/ΕΘΝΟΣΗΜΟ της χώρας μας καθώς και την εξύβριση και σωματική επίθεση που δεχτήκαμε εγώ και η μητέρα μου από 4 άτομα (2 γυναίκες και 2 άντρες ηλικίας 20-25 ετών) μιας 20μελούς ομάδας Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών, σε δημόσιο χώρο στη συμβολή των οδών "Αβέρωφ-Μητροπόλεως-Ανεξαρτησίας" και συγκεκριμένα μέσα στη μέση της οδού Μητροπόλεως και μπροστά απ'το εστιατόριο ονόματι "Οι Βλάχοι", κατά τις 21:30 μ.μ. λίγο μετά τη λήξη της διαδήλωσης.
Υπάρχει ανάλογο φωτογραφικό υλικό από τους τραυματισμούς μας με ημερομηνία και ώρα. 
Τους τραυματισμούς μας καθώς και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της μίας εκ των 2 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ μπορούν επίσης να επιβεβαιώσουν τόσο οι Αξιωματικοί που μας είδαν εντός κι εκτός του κτιρίου που στεγάζει την Κρατική Ασφάλεια & το Α.Τ. Ιωαννίνων όσο και το οπτικοακουστικό υλικό απο τις παρακείμενες κάμερες*.

*Να σημειώσω εδώ οτι την ύπαρξη των καμερών στην εν λόγω συμβολή των οδών, εγώ και η μητέρα μου την πληροφορηθήκαμε 4 ημέρες μετά το περιστατικό από δημοσιογράφους. Επομένως οι αρμόδιοι υπεύθυνοι Αξιωματικοί γνώριζαν την ύπαρξή τους.
Επίσης κατόπιν του περιστατικού, πληροφορηθήκαμε από δημοσιογράφους, οτι αυτή η ομάδα Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών αρχικά βρισκόταν στο σημείο οπου θα λάμβανε χώρα η Διαδήλωση για τη Μακεδονία, αλλά οι Αστυνομικές δυνάμεις τους απομάκρυναν πρίν την έναρξη αυτής και οι Αναρχικοί/Αντιεξουσιαστές εν τέλει περιορίστηκαν στη συμβολή των οδών Αβέρωφ & Ανεξαρτησίας.
Καταγγέλουμε επομένως κάθε αρμόδιο υπεύθυνο, διότι αυτή η ενέργεια του περιορισμού των Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών στην εν λόγω συμβολή των οδών, αποτελούσε άμεσο κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών/διαδηλωτών που θα περνούσαν απ'αυτό το σημείο είτε για να κατευθυνθούν προς την έναραξη της Διαδήλωσης είτε επιστρέφοντας απο αυτήν.
Εγώ και η μητέρα μου ΟΝΤΩΣ περάσαμε απ'αυτό το σημείο λίγο πρίν την έναρξη της Διαδήλωσης, όμως οι Αναρχικοί/Αντιεξουσιαστές δεν μας επιτέθηκαν τότε, διότι ΔΕΝ φέραμε πάνω μας ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.


- Κατά την διάρκεια της Διαδήλωσης, αγοράσαμε από κοντινό περίπτερο δύο(2) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
Αμέσως μετά τη λήξη της Διαδήλωσης, αρχίσαμε να περπατάμε την οδό Αβέρωφ με κατεύθυνση προς το παραλιακό σημείο οπου είχαμε σταθμεύσει το αυτοκίνητό μας.
Στη συμβολή των οδών Αβέρωφ & Μητροπόλεως, στο απέναντι πεζοδρόμιο απο το δικό μας επί της συμβολής των οδών Αβέρωφ & Ανεξαρτησίας, βρισκόταν το γωνιακό σημείο συγκέντρωσης των Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών, τους οποίους και είχαμε δεί όπως ανέφερα παραπάνω, ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο σημείο νωρίτερα κατά τις 19:20 μ.μ. καθώς κατευθυνόμασταν προς το σημείο έναρξης της συγκέντρωσης των Διαδηλωτών για τη Μακεδονία.
Οι δράστες λοιπόν, κρατώντας χοντρά καδρόνια είτε σκέτα είτε με τυλιγμένη γύρω τους την μαυροκόκκινη σημαία των αναρχικών, διέσχισαν τρέχοντας την οδό Αβέρωφ και ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ δύο(2) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ -οπου η μεν μητέρα μου κρατούσε την δική της στο χέρι της ενώ η δε δική μου προεξείχε από την τσάντα μου-, τις οποίες και προσπάθησαν να αποσπάσουν απο την κατοχή μας με εξύβριση και άσκηση σωματικής βίας. Συγχρόνως εξύβριζαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και τον φέροντα Σταυρό, το Ελληνικό Έθνος, την Ελλάδα Πατρίδα, αλλά και την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και την Αστυνομία.

- Κατα τη δε συμπλοκή μας οπου και τραβούσαν μανιασμένα τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ απ'τα χέρια μας ενώ παράλληλα τις ΕΞΥΒΡΙΖΑΝ με τις πιό χυδαίες εκφράσεις, έριξαν κάτω στο έδαφος την μητέρα μου και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν ασκώντας σωματική και λεκτική βία, της γύρισαν το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού για να την αναγκάσουν ν'αφήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και της έδωσαν μιά γροθιά στην αριστερή πλευρά του προσώπου και αριστερό αυτί. Ένας απο αυτούς, χτύπησε τον αριστερό μου βραχίονα με το καδρόνι που κρατούσε, για να αφήσω κι εγώ την δική μου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Έσπασαν και έσκισαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ που κρατούσε η μητέρα μου μετά από αρκετό ΤΡΑΒΗΓΜΑ, ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑ, ΦΤΥΣΙΜΟ & ΕΞΥΒΡΙΣΗ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, μεταξύ άλλων, του υβρεο-φρασεολογίου που χρησιμοποίησαν στην αρχή της επίθεσης και κατά την διάρκεια αυτής για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, είναι τα ακόλουθα:
"Τί μπουρδέλο (αναφερόμενοι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ) κρατάς εκεί ρε φασίστα;",
"Άστο το γαμημένο (αναφερόμενοι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ) μωρή αρχίδω",
"Γαμώ την καργιόλα σου (αναφερόμενοι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ) θα στη βάλω βαθιά στον κώλο",
" Άσ'την πουτάνα (αναφερόμενοι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ) κάτω"
"Γαμιέται η πόρνη και το ξεσταύρι της πουτάνας πατσαβούρας (αναφερόμενοι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και τον φέροντα ΣΤΑΥΡΟ)",
"Μακεδονία-Τουρκία-Βουλγαρία, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ θα σκίσω στα τρεία"


- Το σημείο στο οποίο έγινε η επίθεση σε εμάς, αποτελεί ευρύτερο σημείο συνεύρεσης των Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών της πόλης των Ιωαννίνων, κάτι που μας αποκάλυψαν ορισμένοι Αξιωματικοί εκτός κι εντός του κτιρίου που στεγάζει το Α.Τ. & την Κρατική Ασφάλεια Ιωαννίνων ενόσω τους περιγράφαμε αυτήν την συμβολή των οδών, καθότι δεν είμαστε κάτοικοι της πόλης των Ιωαννίνων και δεν γνωρίζαμε τα ονόματα των οδών και τις αντίστοιχες τοποθεσίες.
Παρά το γεγονός της γνώσης αυτής, οι αρμόδιοι υπεύθυνοι Αξιωματικοί όχι μόνο είναι οι ΥΠΑΙΤΙΟΙ της παρουσίας των Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών στο εν λόγω σημείο, αλλά και ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ από αυτό καθιστώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟ και τους Πολίτες/Διαδηλωτές που κατευθύνονταν στήν ή επέστρεφαν από την, Διαδήλωση, ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΕΡΜΑΙΑ των Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών.
Επομένως, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ όλους τους αρμόδιους υπεύθυνους Αξιωματικούς, το Κράτος και την Κυβέρνηση, για ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΜΕΛΕΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και όποια άλλη κατηγορία προκύπτει.

Κατά την αντίσταση που προβάλαμε καλώντας παράλληλα σε βοήθεια τους θαμμώνες κοντινού εστιατορίου που φέρει την ονομασία "Οι Βλάχοι" και λοιπούς περιοίκους και περαστικούς αλλά και την Αστυνομία μήπως και εμφανιστεί απο κάπου ως δια μαγείας και μας σώσει, μονάχα ο οδηγός ενός περαστικού αυτοκινήτου που κινούνταν επί της Μητροπόλεως αντέδρασε και προσπάθησε να μας βοηθήσει σταματώντας δίπλα μας και φωνάζοντας:
"Αφήστε τις γυναίκες ρε αλήτες!".
Δεν γνωρίζουμε το πώς ή το γιατί άρχισαν να απομακρύνονται απο εμάς οι δράστες, αλλά θυμόμαστε οτι λίγο μετά τις εκκλήσεις μας για βοήθεια κι αφού εγώ είχα διασώσει και είχα πλέον στην κατοχή μου και τις δύο(2) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ εκ των οποίων η μία ήταν ΣΠΑΣΜΕΝΗ-ΣΚΙΣΜΕΝΗ-ΦΤΥΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΕΝΗ, οι δράστες είχαν σταματήσει να ασκούν πάνω μας σωματική βία απομακρυνόμενοι σταδιακά από εμάς, ενώ είχε προκληθεί παράλληλα και κυκλοφοριακή συμφόρηση. 

Και εγώ και η μητέρα μου όχι μόνο ήμασταν σοκαρισμένες απ'την επιθετική δράση των αναρχικών/αντιεξουσιαστών πάνω στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ μας, αλλά είχαμε μείνει κι άναυδες από την απάθεια και την αδιαφορία ειδικά των θαμμώνων του εστιατορίου, με μόνη εξαίρεση μία κυρία περίπου 55-60 ετών η οποία μέσα στον δικό της φόβο προσπαθούσε με διστακτικότητα στα βήματά της να μας πλησιάσει την στιγμή που η μητέρα μου βρισκόταν κάτω στο έδαφος και εγώ καλούσα σε βοήθεια.

- Η μητέρα μου ήταν κατατρομοκρατημένη, κιτρινισμένη στο μισό πρόσωπο γιατί το άλλο μισό ήταν κατακόκκινο από γροθιά που μόλις είχε δεχτεί απ'τους Αναρχικούς/Αντιεξουσιαστές, έκλαιγε απ'τον πόνο που ένιωθε στο γυρισμένο δάχτυλό της και στο πρόσωπο και το αυτί της λόγω της γροθιάς, και ήταν και εξαγριωμένη με την ΒΕΒΗΛΩΣΗ της ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. Πάνω στην άσχημη αυτή ψυχολογική της κατάσταση, άρχισε να φωνάζει στους θαμμώνες του εστιατορίου αλλά και σε λοιπούς περαστικούς που είχαν κοντοσταθεί και κοίταζαν:
"Ντροπή σας! Ντροπή σας! Δεν ντρέπεστε να βλέπετε αυτά τα έκτροπα, να βανδαλίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και να χτυπάνε τον κόσμο στη μέση του δρόμου, κι εσείς να πίνετε τον καφέ σας σα να μην συμβαίνει τίποτα;".
Τότε παρατήρησα κάποιους απ'τους θαμμώνες να αποδοκιμάζουν είτε με μορφασμούς είτε με άσχημο λεξιλόγιο την μητέρα μου μαζί με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, κι αμέσως κατάλαβα οτι το ευρύτερο εκεί περιβάλλον, είναι τελικά "ΦΩΛΙΑ αναρχικών και παρόμοιου σιναφιού κατοίκων" και γι'αυτό και δεν μας βοήθησαν!, και άρα εχθρικό προς εμάς, οπότε και πρέπει άμεσα να προστατέψω την μητέρα μου και τον εαυτό μου από περαιτέρω συμπλοκές και αντιπαραθέσεις.

- Η παρουσία των δύο ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ προκαλούσε διαρκώς τους Αναρχικούς/Αντιεξουσιαστές, οπότε και ήταν ριψοκίνδυνο να καλέσω επι τόπου την Αστυνομία και να περιμένουμε εκεί να μας ξαναδείρουν και να ΞΑΝΑ-ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, μέχρι αυτή να καταφτάσει. Απ'την άλλη, δεν πίστευα οτι θα έρθει η Αστυνομία εκεί έτσι και την καλέσουμε, πρώτον λόγω της συγκεκριμένης δύσκολης ημέρας και δεύτερον λόγω της ήδη ΑΦΥΛΑΧΤΗΣ αλλά και εχθρικής περιοχής.
Φοβούμενη μία νέα επίθεση από τους Αναρχικούς/Αντιεξουσιαστές διότι δεν σταματούσαν να εξυβρίζουν τόσο εμάς όσο και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και τον φέροντα Σταυρό - το Ελληνικό Έθνος - την Ελλάδα Πατρίδα - αλλά και την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και την Αστυνομία πηγαινοερχόμενοι παράλληλα μπρός-πίσω από το γωνιακό τους σημείο συγκέντρωσης προς τη δική μας πλευρά και με τα αυτοκίνητα να τους κορνάρουν αφού εμπόδιζαν την κυκλοφορία, εκτίμησα οτι για την δική μας ασφάλεια, απαιτείται η άμεση αποχώρησή μας απ'το σημείο αυτό και οτι είναι προτιμότερο να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής προς το χώρο της διαδήλωσης για να βρούμε στο δρόμο μας τα πλησιέστερα όργανα της Αστυνομίας με σκοπό να μας προστατέψουν και να καταγγείλουμε φυσικά το περιστατικό.

- Οι πρώτοι Αστυνομικοί που συναντήσαμε βρίσκονταν στο κάτω μέρος της Κεντρικής Πλατείας όπου έγινε η Διαδήλωση και περίπου 50μ. από το κτίριο που στεγάζει το Α.Τ. και την Κεντρική Ασφάλεια Ιωαννίνων. Οι πρώτοι Αστυνομικοί που συναντήσαμε, βρίσκονταν δηλαδή περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά απ'το σημείο της επίθεσης και όλα αυτά τα οικοδομικά τετράγωνα ήταν αφύλαχτα καθώς και οι πολίτες/διαδηλωτές που επέστρεφαν απ'την Διαδήλωση με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ στα χέρια τους, ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ και σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
Εγώ προσωπικά, καθώς επέστρεφα προς το σημείο της Διαδήλωσης, ενημέρωνα παράλληλα και όσους διαδηλωτές συναντούσα στο δρόμο για το περιστατικό που μόλις είχε συμβεί, προειδοποιώντας τους να μην περάσουν απο εκείνο το σημείο!

- Φτάνοντας λοιπόν στο κτίριο που στεγάζει την κρατική Ασφάλεια και το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων κατευθυνθήκαμε, καθ' υπόδειξην Αξιωματικού, στα γραφεία του Α.Τ. όπου και συναντήσαμε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και 2-3 άλλους Αξιωματικούς και αρχίσαμε να τους περιγράφουμε το περιστατικό δείχνοντάς τους και τους τραυματισμούς μας ΚΑΙ την ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
Αυτοί μας ρώτησαν εάν είμαστε καλά στην υγεία μας ή χρειαζόμαστε άμεση νοσοκομειακή περίθαλψη. Μας είπαν να καθίσουμε να πάρουμε μια ανάσα, ρώτησαν την μητέρα μου εάν ζαλίζεται λόγω της γροθιάς που δέχτηκε και της πτώσης της στο έδαφος, μας προσέφεραν νερό και προσπαθούσαν να μας ηρεμήσουν γενικότερα.
Αφού τους ενημερώσαμε πλήρως, αυτοί άρχισαν να συζητούν το περιστατικό που τους περιγράψαμε και στο τέλος μας είπαν πως η ΕΞΥΒΡΙΣΗ, η ΠΡΟΣΒΟΛΗ, η στοχευμένη ΕΠΙΘΕΣΗ και η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ είναι σοβαρότατο αδίκημα και υπάγεται στην δικαιοδοσία της Κρατικής Ασφάλειας.
Έπειτα, με τη συνοδεία 2 άλλων Αξιωματικών, ανεβήκαμε στον πάνω όροφο όπου και στεγάζεται η Κρατική Ασφάλεια Ιωαννίνων.

- Προς το τέλος της περίπου 20λεπτης εκεί αναμονής μας, ένας Αξιωματικός εισήλθε μέσα στο γραφείο της Κρατικής Ασφάλειας όπου και αποκάλεσε αυτόν που συνάντησε εκεί μέσα, "κύριε Διευθυντά".
Μετά από λίγο, και εγώ και η μητέρα μου, ακούσαμε τον εξής μικρό διάλογο μεταξύ τους:
<< - Αξιωματικός: "Είναι η ΣΗΜΑΙΑ !...">>
<< - Διευθυντής Κρατικής Ασφάλειας:  "Διώξτους κάτω. Το θέμα τελείωσε εδώ.">>

- Τότε η μητέρα μου, φανερά προκαλούμενη απ'τον ερριστικό κύριο Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας, στρέφεται προς την πόρτα των γραφείων αυτής απ'όπου κι ακούσαμε να προέρχεται ο παραπάνω διάλογος, και τον ρωτάει με δυνατή φωνή:
"ΠΟΙΟΝ θα ΔΙΩΞΕΤΕ;;;; Δεν κατάλαβα, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ και θέλετε να μας ξεφορτωθείτε; Απαιτούμε να μας πείτε ΤΩΡΑ "ΠΟΙΟΣ" ευθύνεται για τον βανδαλισμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ και τον ξυλοδαρμό μας!"
Και πετάγομαι κι εγώ, και λέω: "Να πάτε να βρείτε τους δράστες ΤΩΡΑ! με την αυτόφωρη διαδικασία, και να αποκαταστήσετε την αξιοπρέπεια του ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΜΑΣ. Είναι Συνταγματικό μας δικαίωμα. Δεν φεύγουμε απο'δώ μέχρι να κάνετε τη δουλειά σας."
Απάντηση φυσικά δεν πήραμε από τον Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας Ιωαννίνων ούτε κι από κάποιον άλλον που βρισκόταν σε αυτόν τον όροφο.


- Κατεβήκαμε λοιπόν όλοι μαζί στον κάτω όροφο αφού ΜΑΣ "ΕΔΙΩΞΑΝ" απ'τον πάνω, και ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας έδωσε μπροστά μας εντολή στον εν υπηρεσία Αξιωματικό του Α.Τ. να μας αναλάβει. Τότε ο εν υπηρεσία Αξιωματικός του Α.Τ. ρώτησε τον Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας: "Κύριε Διευθυντά, ΓΙΑΤΙ είναι δουλειά του Α.Τ.; Πρόκειται για τη ΣΗΜΑΙΑ κι αυτό είναι θέμα της Κρατικής Ασφάλειας".
Και ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας απάντησε στον εν υπηρεσία Αξιωματικό του Α.Τ. με κοφτές προτάσεις, άγριο βλέμμα στα μάτια, αυταρχικό ύφος στο πρόσωπο και επιβλητικό τόνο στη φωνή:
"Ανέλαβέ τες. Πάρε καταθέσεις. Και κλείνει εδώ το θέμα".....κάνοντας συγχρόνως και την χειρονομία "τέλος-μαχαίρι" με τα χέρια του αποφεύγοντας να κατονομάσει τον αρμόδιο υπεύθυνο για την επίθεση που δεχτήκαμε εγώ, η μητέρα μου και πάνω απ'όλα, το ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΑΣ!

- Οι τρόποι και η συμπεριφορά του Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας ήταν τόσο ερριστικοί, που προκάλεσαν την άμεση αντίδρασή μας, οπου και εγώ και η μητέρα μου, σηκωθήκαμε απ'τα καθίσματά μας και με δυνατές φωνές αρχίσαμε να του κάνουμε την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά σχετικά με το ΠΟΙΟΣ είναι ο πραγματικός αρμόδιος υπεύθυνος για το όλο περιστατικό και πότε θα συλλάβουν τους δράστες που ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ το ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΑΣ, αλλά αυτός μας απαξίωνε, πλήρως αρνούμενος να έρθει σε διάλογο μαζί μας ή κάν να γυρίσει να μας κοιτάξει, πόσο μάλλον να ενδιαφερθεί όχι τόσο για την κακή σωματική και ψυχολογική μας κατάσταση, όσο για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΑΣ !!!
Εξαιτίας αυτής του της συμπεριφοράς λοιπόν, πήρα στα χέρια μου την ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και δείχνοντάς την, τον ενημέρωσα επί τόπου, κι ας έκανε οτι δεν ακούει και δεν βλέπει!, οτι θα πέσει βροχή μηνύσεων αφού καλέσω ΌΛΑ τα κανάλια να γίνει χαμός! και οτι θα προβούμε άμεσα σε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και όπου αλλού είναι απαραίτητο.
Φυσικά ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας συνέχισε να απαξιώνει εμάς και πάνω απ'όλα το ΕΘΝΟΣΗΜΟ, κι απλά σηκώθηκε κι έφυγε!


- Την πρόθεσή μας να καταγγείλουμε την απαξιωτική αντιμετώπιση του ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ μας απ'τον Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας, την επανέλαβα αλλεπάλληλες φορές ΚΑΙ στους Αξιωματικούς του Α.Τ. Ιωαννίνων ζητώντας τους παράλληλα να την συμπεριλάβουν στην μήνυσή μου κατά των αγνώστων δραστών, αλλά μου είπαν οτι το συγκεκριμένο θέμα είναι άσχετο με τη μήνυση που κάνουμε κατά των αγνώστων δραστών και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί.

- Μετά από αλλεπάλληλες εκκλήσεις από την πλευρά μας προς όλους τους παρόντες, να δοθεί εντολή να μας συνοδέψουν οι όποιοι αρμόδιοι υπεύθυνοι Αξιωματικοί στο σημείο της επίθεσης για να αναγνωρίσουμε τους δράστες οι οποίοι βρίσκονταν ακόμα εκεί και να ακολουθήσει η αυτόφωρη διαδικασία, και μετά από την καθολική άρνηση των αρμόδιων υπευθύνων Αξιωματικών και δίχως να μας εξηγούν τον λόγο της άρνησής τους, το μόνο που πραγματοποιήθηκε τελικά ήταν απλά να κάνουμε μία τυπική μήνυση κατά αγνώστων και να κλείσει εκεί το θέμα.
ΑΚΡΙΒΩΣ όπως επιθυμούσε και είχε διατάξει ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας τον εν υπηρεσία Αξιωματικό του Α.Τ..

- Αφού έφυγα απ'τα γραφεία του Α.Τ. Ιωαννίνων, κάποιοι Αξιωματικοί λίγο πρίν την έξοδό μου απ'το κτίριο, μου έδωσαν εντολή να αφαιρέσω μέρος του ρουχισμού μου και να κρύψω τη σημαία μέσα στο φόρεμά μου για να μπορέσω να φύγω απ'το αστυνομικό τμήμα και να επιστρέψω στο ξενοδοχείο διαμονής μου. Δεν μου έκαναν σύσταση, μου έδωσαν τελεσίδικο. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!
Εν τέλει, εξαναγκασμένη να αφαιρέσω ρουχισμό και να κρύψω τη σημαία, ζητήθηκε από τους Αξιωματικούς του Α.Τ. Ιωαννίνων σε 2 αξιωματικούς της Ασφάλειας, ως χάρη, να με συνοδέψουν μέχρι το ξενοδοχείο διαμονής μου.
Ευχαριστώ θερμά τους Αξιωματικούς του Α.Τ. Ιωαννίνων που ενδιαφέρθηκαν ακόμα και για την ασφαλή επιστροφή μου στο ξενοδοχείο διαμονής μου.

- Τέλος, ζητήσαμε και παραπομπή σε Ιατροδικαστή. Με το παραπεμπτικό της Αστυνομίας, πήγαμε το επόμενο πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και ο Ιατροδικαστής...."ΕΛΕΙΠΕ"!.
Κανένας υπάλληλος του Παν/κού Νοσοκομείου δεν μας συνέστησε κάποια απαραίτητη ή περαιτέρω ενέργεια ούτε και προέβησαν σε ανάλογη ενέργεια καταγραφής του αιτήματός μας. Απεναντίας μας επαναλάμβαναν οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για την περίπτωσή μας, να περάσουμε ξανά αύριο, και ούτε κάν μας ρώτησαν εάν επιθυμούμε να εξεταστούμε. ΕΜΕΙΣ, δεν γνωρίζαμε και ούτε και ήμασταν υποχρεωμένες να γνωρίζουμε τα διαδικαστικά. Αυτό που καταλάβαμε είναι οτι πρέπει να εξεταστούμε αποκλειστικά από Ιατροδικαστή και τίποτ'άλλο δεν αναγνωρίζεται. Επομένως, βοήθεια και καθοδήγηση δεν είχαμε από κανέναν κι επειδή έπρεπε να ταξιδέψουμε για Πάτρα, απλά ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΜΕ.
Φωτογραφίες όμως βγάλαμε απ'τους τραυματισμούς μας οι οποίες φέρουν ημερομηνία και ώρα.
Άκαρπες ήταν οι προσπάθειές μου να επικοινωνήσω με κάποιον αρμόδιο υπεύθυνο Αξιωματικό για να ζητήσω να μου αποσταλεί κάποιο ανάλογο έγγραφο ούτως ώστε να εξεταστούμε από Ιατροδικαστή της Πάτρας. Μία μου έλεγαν οτι δεν είναι εκεί ο υπεύθυνος, μία οτι δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, και μία να στείλω δικηγόρο να κάνει τις προβλεπόμενες ενέργειες. Όλα γενικά αόριστα και αντιφατικά, ενώ περνούσαν οι μέρες και οι τραυματισμοί μας υποχωρούσαν και η δε μητέρα μου είχε ήδη αναχωρήσει σε ταξείδι στην Κεφαλλονιά.
Παρόλ'αυτά, ολοκληρώσαμε και εγώ και η μητέρα μου την εξέτασή μας στο Παν/ακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, αλλά όχι από Ιατροδικαστή, διότι ουδείς βοήθησε για κάτι τέτοιο από τους αρμόδιους υπευθύνους των Ιωαννίνων. Όπως και νά'χει όμως, τα τραύματά μας εντοπίστηκαν, καταγράφηκαν και περιεθάλφθησαν, και έχουμε λάβει αντίγραφο των γνωματεύσεων.

- Να προσθέσω ότι, λίγο πρίν την αποχώρησή μου απο το Α.Τ. Ιωαννίνων, ήταν ήδη σε εξέλιξη πορεία των Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών. Επομένως, θα ήταν αδύνατο για τους υποτιθέμενους απεσταλμένους Αξιωματικούς στο σημείο της επίθεσης που δεχτήκαμε, να βρούν τους δράστες μας.
Σε περίπτωση λοιπόν που οι αρμόδιοι υπεύθυνοι ισχυριστούν οτι έστειλαν Αξιωματικούς να ψάξουν να βρούν τους δράστες στο σημείο που υποδείξαμε ή οτι προσπάθησαν να εντοπίσουν τους δράστες μας ανάμεσα στα άτομα που συμμετείχαν στην πορεία των Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών, δεν πρόκειται να γίνει δεκτός από την πλευρά μας αυτός ο ισχυρισμός ακόμα κι αν παρουσιάσουν ως απόδειξη το Βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων (ΒΑΣ), διότι ούτε μας ενημέρωσαν οτι θα πράξουν κατ'αυτόν τον τρόπο ούτε και υπήρξε κάποια ενημέρωση για την εξέλιξη ανάλογης έρευνας καθόλην την περίπου 5άωρη παραμονή μου στο και μέχρι την στιγμή της αποχώρησής μου από το, κτίριο στέγασης του Α.Τ. & της Κρατικής Ασφάλειας Ιωαννίνων περί τις 03:00 π.μ. 07/06/2018.

Ακόμα κι άν έγινε κάν έρευνα εντοπισμού των δραστών με βάση την περιγραφή που δώσαμε στις καταθέσεις μας, οι δράστες θα μπορούσαν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να έχουν αλλάξει ρουχισμό και μαλλιά ή να κυκλοφορούν με κουκούλες και μάσκες ή απλά να έχουν κρυφτεί. Εγώ και η μητέρα μου, είμαστε οι μόνες που μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου των δραστών κάτι που θα ήταν πολύ εύκολο να έχει γίνει εάν είχαν εισακουστεί οι εκκλήσεις μας για άμεση μετάβαση στο σημείο επίθεσης στο οποίο και βρισκόντουσαν ακόμα οι δράστες ούτως ώστε να τους αναγνωρίσουμε -που αποτελεί και Συνταγματικό μας Δικαίωμα-, αλλά ουδέποτε ειπώθηκε ή μας προτάθηκε ή μας ζητήθηκε κάτι τέτοιο από τους αρμόδιους υπευθύνους Αξιωματικούς.
Επίσης, άκαρπη ήταν και η προσπάθειά μου να έρθω σε επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο υπεύθυνο Αξιωματικό για να ζητήσω αντίγραφο της καταγραφής του περιστατικού μας ή και τυχόν διεξαγωγής έρευνας εντοπισμού των δραστών με βάση την περιγραφή που δώσαμε στις καταθέσεις μας.
Από την άλλη, ενημερωθήκαμε κατόπιν του περιστατικού, οτι στο σημείο που μας επιτέθηκαν υπάρχουν κάμερες. Επομένως, θα μπορούσαν οι αρμόδιοι υπεύθυνοι Αξιωματικοί, να ζητήσουν και να πάρουν το οπτικοακουστικό υλικό και να αναγνωριστούν οι δράστες μέσα απ'αυτό με επακόλουθη την αυτόφωρη διαδικασία καθώς και να δεί όλος ο κόσμος τον ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.


- Την ημέρα Δευτέρα στις 11/06/2018, κάλεσα στο Α.Τ. Ιωαννίνων για να ζητήσω να μιλήσω στον Αξιωματικό που είχε πάρει τις καταθέσεις μας και ήταν σε υπηρεσία το βράδι του περιστατικού. Μου είπαν οτι δεν είναι εκεί αυτήν την στιγμή και εγώ ρώτησα το πότε θα επιστρέψει. Μου είπαν οτι δεν είναι σε υπηρεσία αυτήν την στιγμή. Και εγώ ξαναρώτησα το πότε θα μπορέσω να τον βρώ. Και μου απάντησαν οτι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Αφού δεν μου έδιναν καμία συγκεκριμένη πληροφορία, έτσι κι εγώ ξανακάλεσα το βράδι της ίδιας μέρας κατα τις 22:00 μ.μ.
Με λίγα λόγια, πληροφορήθηκα απ'τον Αξιωματικό με τον οποίο μίλησα οτι ο Αξιωματικός που μας είχε πάρει τις καταθέσεις και ήταν σε υπηρεσία το βράδι του περιστατικού μας, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ !!!!!, και μάλιστα άρον-άρον, από την αμέσως επόμενη ημέρα του περιστατικού μας.
Επομένως ο κύριος του Α.Τ. με τον οποίο μίλησα νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και μου είπε οτι ο Αξιωματικός ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.....ΜOΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ;;; ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, KΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ;;;;;;
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ;;;;;;; KAI ME ΠΟΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ;;;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας "να μας αναλάβει, να πάρει καταθέσεις, και να κλείσει εκεί το θέμα" ;;;;; ΔΗΛΑΔΗ ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ;;;;;;



-Γιατί δεν έγινε έρευνα εντοπισμού και δεν κινήθηκε η διαδικασία αυτόφωρης σύλληψης των δραστών;
-Γιατί καταπατήθηκαν τα Συνταγματικά μας δικαιώματα;
-Γιατί θέλησε να μας ΔΙΩΞΕΙ άρον-άρον και να μας ξεφορτωθεί ο Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας Ιωαννίνων; Έτσι του μάθανε στις Ακαδημίες να συμπεριφέρεται απέναντι στο ΙΕΡΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ και στους πολίτες που ΜΕ ΟΡΚΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ;
-Προς τί αυτή η απαξιωτική του συμπεριφορά απέναντι σε δύο Ελληνίδες πολίτες τραυματισμένες, κατατρομαγμένες και κυρίως ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΘΥΜΩΜΕΝΕΣ με το ποδοπατημένο, φτυσμένο, σκισμένο, κουρελιασμένο και προσβεβλημένο ΕΘΝΟΣΗΜΟ, αντί να κάνει το καθήκον του ως οφείλει σαν όργανο της Τάξης, της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ τα οποία κι έχει ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ;
-Γιατί περιμέναμε περίπου 20 λεπτά έξω απ'τα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας; Έριξε τηλέφωνο στο αναμεταξύ στους "άνωθεν" για να τους ρωτήσει τί να κάνει μαζί μας; Πήρε εντολές να υποθάλψει τους δράστες και να υποβαθμίσει έως αποσιωπήσει το όλο περιστατικό;
- ΠΟΙΟΣ του έδωσε το δικαίωμα ή την εντολή να εξαφανίσει το ποινικό αδίκημα της ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ και να υποβιβάσει το περιστατικό σε απλό θέμα μικροτραυματισμών διαδίδοντας ΨΕΥΔΩΣ στην πόλη και την Αστυνομία των Ιωαννίνων οτι "ΔΕΝ υπήρξε κανένα σκηνικό με την Ελληνική Σημαία";;;;
- Γιατί την επόμενη ημέρα απ'το περιστατικό, ο Αξιωματικός που είχε αναλάβει τις μηνύσεις μας, είχε ήδη πάρει ΑΠΟΣΠΑΣΗ;;;;;
-ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ TΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ o κ.Διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας Ιωαννίνων;;;;;;;;; ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ;;;;; Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ, ΤΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ;;;;;;.
Να σημειώσω εδώ οτι μόλις πληροφορήθηκα το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ γεγονός της απόσπασης του Αξιωματικού, ρώτησα κι έμαθα οτι είναι οικογενειάρχης άνθρωπος με γιό που δίνει Πανελλαδικές.......
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!,  ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ, ΘΕΣΜΟΥΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΡΧΕΣ-ΑΞΙΕΣ-ΙΔΑΝΙΚΑ-ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΗ......ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΤΕ!, γι'αυτό και οι Αναρχικοί/Αντιεξουσιαστές έλεγαν κατά την επίθεσή τους, οτι η Αστυνομία και η Κυβέρνηση είναι "ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ" !. 


- ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ιωαννίνων, για Παράβαση Καθήκοντος, για Υποβάθμιση της βαρύτητας και της σοβαρότητας του περιστατικού της ΒΙΑΙΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ από αναρχικούς/αντιεξουσιαστές, για Υποβάθμιση του περιστατικού της δικής μας εξύβρισης και βίαιης σωματικής επίθεσης από αναρχικούς/αντιεξουσιαστές, για Υπόθαλψη αναρχικών/αντιεξουσιαστών δραστών, για τον υπαίτιο ή και συνεργό της ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ του Αξιωματικού που ήταν σε υπηρεσία το βράδι του περιστατικού μας, και κυρίως, για την ΠΡΟΣΒΟΛΗ & ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ που επέδειξε προσωπικά ο ίδιος αλλά και ως Αξιωματικός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Αστυνομίας, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟ με αυτήν του την συμπεριφορά ενώ έχει ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!


- Αυτό που είδαμε και καταλάβαμε πολύ καλά εγώ και η μητέρα μου, είναι οτι μεταφέρθηκαν όλες οι ευθύνες στο Α.Τ. Ιωαννίνων και δη πάνω στον εν υπηρεσία Αξιωματικό που μας ανέλαβε, το βάρος των οποίων ευθυνών και σήκωσε αποκλειστικά αυτός, και οτι το ΕΘΝΟΣΗΜΟ μας παραμένει προσβεβλημένο και κουρελιασμένο!.
Βιώσαμε την πλέον ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΝΤΙ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και κατά των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βίαιη σωματική και υβρεο-φρασεολογική επίθεση και τον θρασύδειλο εκφοβισμό και τρομοκράτηση δύο ανυπεράσπιστων γυναικών από τους ανεξέλεγκτους Αναρχικούς/Αντιεξουσιαστές δίχως την παραμικρή "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ", καθώς και την απαξιωτική συμπεριφορά της Κρατικής Ασφάλειας Ιωαννίνων απέναντι στο ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΑΣ!
Δεν επρόκειτο τόσο για την σωματική μας ακεραιότητα και προστασία όσο για την προσβολή του ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΜΑΣ, της Δημοκρατίας και του Συντάγματος της Ελλάδας!

- Όσο για το Α.Τ. Ιωαννίνων, τον εν υπηρεσία Αξιωματικό που μας ανέλαβε και το λοιπό υπηρεσιακό προσωπικό που ήταν παρόν, έχω να αναφέρω την ανθρώπινη αντιμετώπιση και συμπεριφορά τους καθόλην την παραμονή μας στα γραφεία τους επιτελώντας απλά το καθήκον τους ως όφειλαν. Τους ευχαριστούμε θερμά, και εγώ και η μητέρα μου.

Ο λόγος που προέβημεν σε αυτές τις ενέργειες δεν είναι προσωπικός διότι αφορά καθαρά την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών σχετικά με τον ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ τέτοιων περιστατικών επίθεσης Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών σε νομοταγείς ακομάτιστους και ειρηνικούς διαδηλωτές/πολίτες και πάνω απ'όλα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, από το Κράτος και την Κυβέρνηση.

Ζητούμε την τιμωρία των αναρχικών/αντιεξουσιαστών δραστών και επιτέλους να βρεθεί ο τρόπος να ελέγξουν οι αρμόδιοι υπεύθυνοι την Αντι-δημοκρατική Αντι-Συνταγματική και τρομοκρατική τους υπόσταση και δράση, την αποκατάσταση της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ/ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ και τη λογοδοσία όλων των αρμόδιων υπευθύνων Αξιωματικών της Αστυνομίας, του Κράτους και της Ελληνικής κυβέρνησης.


Αφροδίτη Γκιούσα
Γεωργία Γκιούσα.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια